MasterChef: Ο Γρηγόρης “εισέβαλε” στην κουζίνα και έδιωξε την Γιώτα – Χαμός με το γράμμα της

MasterChef: Ο Γρηγόρης “εισέβαλε” στην κουζίνα και έδιωξε την Γιώτα – Χαμός με το γράμμα της
MasterChef Youtube / @MasterChef Greece

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 2022 επέστρεψε στην κουζίνα, μονομάχησε με την Γιώτα Λιοπετρίτη και τελικά πήρε τη θέση της. Η αντίδραση του Θοδωρή και το "να πας να γαμ…ς".

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef 2023 το βράδυ της Τρίτης (28/03) στο Star και οι εκπλήξεις, όπως και οι ανατροπές, ήταν πολλές.

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τα πιάτα που παρουσίασαν στην τελευταία δοκιμασία του Mystery Box και κλήθηκαν να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MarterChef.

Η Δοκιμασία Αντιγραφής ήταν γνώριμη και στους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, αφού στο παρελθόν είχαν ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και τα είχαν καταφέρει με επιτυχία.

Από τους τρεις διαγωνιζόμενους, η Γιώτα ήταν εκείνη που είχε την χειρότερη προσπάθεια και έτσι κλήθηκε να αναμετρηθεί με έναν από τους παλιούς παίκτες του MasterChef, ο οποίος “εισέβαλε” στην κουζίνα.

Γρηγόρης Γιαννόπουλος: Επιστροφή από το MasterChef 6

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 2022 επέστρεψε για να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, αποφασισμένος, αυτή τη φορά, να μην αφήσει την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου στη μέση.

Ο εξώστης “διχάστηκε” και πάλι. Όμως, για πρώτη φορά, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι φαίνεται να προτιμούσαν την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο διαγωνισμό, ενώ οι “εισβολείς” στήριζαν την υποψήφια, που υπερασπιζόταν τη θέση της.

Τελικά, την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Γρηγόρης, με αποτέλεσμα να “διώξει” την Γιώτα και να πάρει την θέση της.

MasterChef: Η αντίδραση του Θοδωρή για το γράμμα

Η παίκτρια που έφυγε επέλεξε να αφήσει ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της, δίχως να συμπεριλάβει τον Θοδωρή, προκαλώντας την αντίδρασή του.

“Δεν μπορώ αυτό με τα γράμματα. Δεν είμαι τόσο ρομαντικός τύπος, είμαι συναισθηματικός, αλλά δεν μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου γιατί αυτό δηλώνει μια αδυναμία του χαρακτήρα σου. Παρόλα αυτά δεν ήμουν πάλι στο γράμμα αλλά στα αρ…ια μου. Εγώ αν γράψω γράμμα -ελπίζω στον τελικό- θα γράψω Πορφύρη να πας να γαμ…ς και δεν θέλω να σε ξαναδώ. Γιώτα το ίδιο. Νικήτα οκ. Βαγγέλη το ίδιο. Θα πω αυτό που θα ένιωθα και να πάνε να γα…ούν”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα