MasterChef: Ο Κοντιζάς “έπαθε” Κουτσούμπα και απήγγειλε “αραμπάδες και καρούλια”

MasterChef: Ο Κοντιζάς “έπαθε” Κουτσούμπα και απήγγειλε “αραμπάδες και καρούλια”
Σωτήρης Κοντιζάς YouTube

Μία σπαρταριστή στιγμή χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό του MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος απήγγειλε το σουρεαλιστικό ποίημα που είχε πει ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή.

Με την αγαπημένη δοκιμασία του Σωτήρη Κοντιζά αλλά και των διαγωνιζόμενων επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (06/03) το MasterChef.

Για ακόμη μία χρονιά έλαβε χώρα στο πλατό του μαγειρικού διαγωνισμού η πολυαναμενόμενη Δημοπρασία, όπου οι επίδοξοι σεφ και κάθε ομάδα πλειοδοτεί με λεπτά από το συνολικό τους χρόνο, όμως λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία ο Σωτήρης Κοντιζάς επιφύλλασε μία έκπληξη σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό.

Φανερά ευδιάθετος, ο σεφ και κριτής του MasterChef δεν έκρυψε τη χαρά του για τη δοκιμασία και απήγγειλε το σουρεαλιστικό ποίημα που είχε πει ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή, με τους “αραμπάδες και τα καρούλια” και τα “ραπανάκια και τα μαρούλια”, μία στιγμή που έχει γίνει viral.

“Εγώ δεν έχω μιλήσει μέχρι στιγμής και θα ξεκινήσω λέγοντας το εξής: αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια. Μια παντόφλα στο κρεβάτιν, βάσανα που ‘χει η αγάπη. Ωραία που είναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία. Πρόεδρε….” είπε χαρακτηριστικά κοιτώντας προς την κάμερα στέλνοντας την αφιέρωσή του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα