news 24/7

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Κουτσούμπας: Η διάθεση για αντίσταση και αντεπίθεση δεν θα σβήσει χάρη στο ΚΚΕ

"Δεν υπάρχει τομέας που ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει στρώσει το έδαφος στη κυβέρνηση της ΝΔ για να ξεδιπλώσει την αντιδραστική της πολιτική" δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην ομιλία του στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας προς ΚΝΕ: Σας θέλουν απλώς ακολούθους για κανένα like στο διαδίκτυο

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη.

ΚΝΕ

45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή: Το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων

Και τις τρεις μέρες του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει μεγάλη έκθεση με θέμα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε» με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, καθώς και άλλες εκθέσεις.

Δημήτρης Κουτσούμπας, Γ.Γ. του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Πίσω από την επιμονή της κυβέρνησης για το άσυλο κρύβεται η ιδέα για "Πανεπιστήμιο Α.Ε."

"Γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε σημαία της την πάταξη της ανομίας στους χώρους δουλειάς, της παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας ή σε περιοχές της Αθήνας που δεν υπάρχει άσυλο;", ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στην ολομέλεια.

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Τα μηνύματα της Φώφης Γεννηματά, του Δημήτρη Κουτσούμπα και του Κυριάκου Βελόπουλου από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη δεξίωση για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Στιγμιότυπο από την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων κυβέρνησης Μητσοτάκη - Στο βήμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Απέναντί σας είναι το εργατικό κίνημα και το ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από το βήμα της Βουλής, σημείωσε ότι το κόμμα του δεν περίμενε με αγωνία τις προγραμματικές δηλώσεις της ΝΔ, "όπως δεν περίμενε με αγωνία και η Κομισιόν για να ανακοινώσει τις συστάσεις της στις 8 Ιούλη".

Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Ο λαός να στηρίξει το ΚΚΕ που του είπε μόνο την αλήθεια

Το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στο λαό στους αγώνες του απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση, τόνισε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θήβα.

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αθήνα

Κουτσούμπας: Αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ για να βγει ο λαός πιο δυνατός

«Κάθε επόμενη κυβέρνηση αντιλαϊκής διαχείρισης θα είναι ίδια και χειρότερη από την προηγούμενη γιατί χτίζει πάνω στο αντιλαϊκό πλαίσιο που ήδη υπάρχει και το ενισχύει» τόνισε ο γγ του ΚΚΕ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα.

Περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα χωριά Ελλοπία(φωτό) και Ξηρονομή της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης του Δήμου Θήβας την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Κουτσούμπας: "Στις εκλογές ο λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μνημονιακούς, φασίστες και το ΚΚΕ"

«Δεν θα μετανιώσετε για την ψήφο σας στο ΚΚΕ. Είναι η μόνη που μετράει υπέρ του λαού, η μόνη που μπορεί να κόψει το γέλιο και το υφάκι σε όσους έφεραν τον λαό μας στη σημερινή κατάσταση» δηλώνει ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

O γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: Μπαίνουμε στην μάχη των εθνικών εκλογών με μεγαλύτερο πείσμα και αισιοδοξία

Μπαίνουμε από σήμερα στη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου με μεγαλύτερο πείσμα αλλά και με μεγάλη αισιοδοξία, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εκφράζοντας ικανοποίηση για την εκλογή του Κώστα Πελετίδη στον δήμο Πάτρας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Να μην εφησυχάζουμε, κάθε ώρα μετράει, κάθε στιγμή μετράει

"Δύο και μια μείνανε μέχρι την Κυριακή της κάλπης για μια μεγάλη νίκη ξανά του λαού του Χαϊδαρίου, με δήμαρχο ξανά τον Μιχάλη Σελέκο" δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σε ομιλία του στο Χαϊδάρι.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας από Ιταλία: Κάθε ψήφος στα ΚΚ συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινής πάλης των λαών μας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την συμβολή στην υπόθεση της καθόδου του ΚΚ-Ιταλία στις εκλογές σε όλη τη χώρα, τονίζοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη "πως τα κόμματά μας, κόντρα στο ρεύμα της αντεπανάστασης και του οπορτουνισμού, παραμένουν σταθερά στις αρχές της διεθνιστικής αλληλεγγύης, του προλεταριακού διεθνισμού".

Κουτσούμπας: Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει να χτίσουμε παντού ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Κουτσούμπας: Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει να χτίσουμε παντού ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την πεποίθηση ότι “κάθε ψήφος στο ΚΚΕ μετατρέπεται σε δύναμη και οργάνωση του αγώνα για να βάλουμε ένα τέρμα. Στο τσάκισμα της ζωής και των δικαιωμάτων μας για τα κέρδη του κεφαλαίου. Στη ζωή με ψίχουλα, δόσεις και επιδόματα, που απλά ανακυκλώνει τη φτώχεια και την ανεργία".

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: Ο λαός με μοναδικό κριτήριο τη ζωή του και το μέλλον των παιδιών του να ενισχύσει το ΚΚΕ

"Σ' αυτή τη σικέ αντιπαράθεση ανάμεσα στα κόμματα του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, δεν πρέπει να εγκλωβιστεί η εργατική τάξη, ο λαός" δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σε ομιλία του στη Ν. Ιωνία.

O γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ θέλουν να κρύψουν ότι υπερασπίζονται και οι δύο τα συμφέροντα των ελίτ

"Τα συμφέροντα των ελίτ υπερασπίζονται, γι’ αυτό στο πρώτο και στο δεύτερο μνημόνιο πρόσθεσαν και ένα τρίτο, ακόμα χειρότερο, για να φορτώσουν στο λαό τα βάρη της κρίσης και να τη βγάλει "καθαρή" το κεφάλαιο" δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ σε ομιλία του στο Βόλο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής

Κουτσούμπας: Καμία εμπιστοσύνη σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις

Με αφορμή την έντονη αντιπαράθεσή τους, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θύμισε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι «στο ίδιο κότερο ήσασταν όταν ψηφίζατε το τρίτο μνημόνιο, όταν επιτεθήκατε στο δικαίωμα στην απεργία» σημειώνοντας ότι «είστε οι σκαφάτοι του κεφαλαίου».

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: Με τα ψηφοδέλτια της αντεπίθεσης γυρίζουμε την πλάτη σε όσους μας υπόσχονται ψίχουλα

Μήνυμα αντεπίθεσης έστειλε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ μιλώντας σε συγκέντρωση στην Πάτρα. "Μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά, για μια μεγάλη νίκη του λαού" τόνισε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Υπουργείο Παιδείας: "Είναι αντιληπτό το εκλογικό άγχος του ΚΚΕ"

Για "εκλογικό άγχος του ΚΚΕ" και "εμμονή στο λάθος" κάνει λόγο το Υπουργείο Παιδείας στην απάντησή του προς το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ριζοσπάστης" με τίτλο "Συνειδητή διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ".

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Απόλυτα καταδικαστέα και ανήθικη η τοποθέτηση Πολάκη

Για τα ζητήματα της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και της τρέχουσας επικαιρότητας τοποθετήθηκε σε παρέμβαση του στον News 24/7 στους 88,6 και στον Βασίλη Σκουρή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Το νομοσχέδιο για το Λύκειο έχει αντιδραστικό χαρακτήρα, πάρτε το πίσω

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι από τις αλλαγές που γίνονται ευνοούνται μόνο οι ιδιοκτήτες των μεγάλων αλυσίδων φροντιστηρίων, καθώς το Λύκειο μετατρέπεται σε «αρένα ανταγωνισμού»

Δ. Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αντιμετωπιστεί η ακροδεξιά

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, θα είναι το διαφορετικό εκλογικό αποτέλεσμα, που θα δώσει αισιοδοξία, ανάταση στο λαό, ανέφερε σε ομιλία του στο Χαϊδάρι ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών

Κουτσούμπας: Καμία κυβέρνηση δεν έχει θέσει ουσιαστικά το ζήτημα της διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, όπως κι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, «ταυτίζεται με τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης που δεν θέλει να διαταραχθούν οι σχέσεις της με την Γερμανία» με την προώθηση της διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών.