news 24/7

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Κουτσούμπας: Να παγώσουν τα αντεργατικά σχέδια - Να ληφθούν μέτρα ανακούφισης του λαού

Ο γγ του ΚΚΕ είπε ότι η κυβέρνηση "στο όνομα της 'ατομικής ευθύνης', φιμώνει κάθε διαφορετική φωνή που μάχεται για τα οξυμένα προβλήματα και αναδεικνύει τις ελλείψεις και τις ευθύνες."

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γ.γ του ΚΚΕ

Κουτσούμπας για την 25η Μαρτίου: "Ομοψυχία του λαού απέναντι στις πολιτικές που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του"

Για έναν ελληνικό λαό που οφείλει να παίρνει την υπόθεση στα χέρια του υλοποιώντας τις απαιτούμενες ανατροπές έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο μήνυμά του για την επέτειο του 1821.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: "Δεν θα ματώσουν κι άλλο οι εργαζόμενοι εν μέσω πανδημίας"

Oι διαφορές στη διαχείριση της πανδημίας ανάμεσα στα κράτη "καθορίζεται με κριτήρια οικονομικά κι όχι επιστημονικά-ιατρικά" υποστήριξε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ υποστηρίζει τη θέση για Κύπρο ενιαία, ένα και όχι δύο κράτη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επανέλαβε την αλληλεγγύη του στον Κυπριακό λαό και επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά την σταθερή θέση του ΚΚΕ για το Κυπριακό ζήτημα το οποίο αποτελεί διεθνές ζήτημα εισβολής και κατοχής.

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι να ανατρέψουν το απαράδεκτο νέο ασφαλιστικό

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας για το νέο ασφαλιστικό τόνισε πώς ενσωματώνει όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους που έχουν ξεκινήσει εδώ και 30 χρόνια και κάλεσε τους εργαζόμενους στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα

Κουτσούμπας: Κίνδυνος για την ειρήνη μια πιθανή συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

Το ΚΚΕ υποστηρίζει τη μη παραβίαση των συνόρων και τον καθορισμό των θαλάσσιων ζωνών σύμφωνα με τη διεθνή σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, υπογραμμίζει ο Δ. Κουτσούμπας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Κουτσούμπας: Η "Ελλάδα της ανάπτυξης" δεν έχει σχέση με αυτό που βιώνουν οι εργαζόμενοι

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι η πραγματική κατάσταση είναι η εντατικοποίηση της εργασίας και η γιγάντωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Κουτσούμπας: Να αποσυρθεί αμέσως η κατάπτυστη τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ

Κουτσούμπας: Να αποσυρθεί αμέσως η κατάπτυστη τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ

Ο Δ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι "η μόνη σοβαρή, η μόνη συνετή πράξη που έχει να κάνει η Βουλή είναι να αποσύρει αμέσως αυτή την τροπολογία που υποθηκεύει το μέλλον των εργαζομένων αλλά και της ίδιας της χώρας".

Ο Γιάνης Βαρουφάκης

Κόκκινα Δάνεια: Βαρουφάκης καλεί Τσίπρα, Γεννηματά και Κουτσούμπα σε διάλογο

Κάλεσμα σε Αλέξη Τσίπρα, Φώφη Γεννηματά και Δημήτρη Κουτσούμπα από τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 για την εξεύρεση λύσης για τα κόκκινα δάνεια. Τι αναφέρει σε επιστολή του

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου των σχεδίων νόμων του υπουργείου Εξωτερικών

Κουτσούμπας: Με τη συμφωνία Ελλάδας- ΗΠΑ η χώρα μας μετατρέπεται σε ορμητήριο

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ χαρακτήρισε "επικίνδυνη" τη συμφωνία ΗΠΑ- Ελλάδας, καθώς, όπως είπε, η χώρα μας μετατρέπεται σε ορμητήριο για επιδρομές προς κάθε κατεύθυνση.

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: "Οι αντιθέσεις στην περιοχή μας μπορούν να οδηγήσουν σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους, με συμμετοχή της Ελλάδας"

"Η «στρατιωτική σύγκρουση» μπορεί να οδηγήσει σε «συνεκμετάλλευση» και η «συνεκμετάλλευση» και πάλι μπορεί να οδηγήσει σε «στρατιωτική σύγκρουση» προειδοποιεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με το ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας (φωτογραφία αρχείου)

Κουτσούμπας: "Διαφωνούμε κάθετα στη νέα υποτίθεται, αμυντική συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας"

Στο τέλος της φτάνει η επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε στον τάφο του Καρλ Μαξ, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το Brexit, τις σχέσεις ΗΠΑ-Ιράν αλλά και την προκλητικότητα της Τουρκίας.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Φωτο αρχείου.

Παρασκευή και Δευτέρα ενημερώνει ο Μητσοτάκης τους αρχηγούς για Τουρκία μετά τις ΗΠΑ

Κατ ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Συζήτηση και για τον εκλογικό νόμο

Σημαίες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Ο Περισσός "παίρνει το όπλο του" και οι δυνάμεις του βγαίνουν στους δρόμους

Συλλαλητήριο την Τετάρτη για τον προϋπολογισμό, η “μητέρα των μαχών” το ασφαλιστικό, μπλόκα από τα τρακτέρ στα τέλη Ιανουαρίου, μήνυμα ότι δεν θα εφαρμοστούν τυχόν νόμοι για τις απεργίες και τις διαδηλώσεις. “Καμία ανοχή στα σχέδια κυβέρνησης- Ευρωπαϊκής Ένωσης-κεφαλαίου” προειδοποιεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη Βουλή

Κουτσούμπας για φορολογικό νομοσχέδιο: Μηχανισμός αναδιανομής υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου

Από το βήμα της Βουλής, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι το φορολογικό νομοσχέδιο "φέρνει τεράστιες μειώσεις, αλλά μόνο στους ήδη σχεδόν ανύπαρκτους φόρους που πληρώνουν οι μεγάλες επιχειρήσεις".

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: "Το ασφαλιστικό της κυβέρνησης είναι αιτία πολέμου για τους εργαζόμενους"

"Η κυβέρνηση έρχεται να κάνει πράξη τα πιο τρελά όνειρα της ΕΕ και της εργοδοσίας, μετατρέποντας την κοινωνική ασφάλιση σε ατομική υπόθεση", τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Εκδήλωση μνήμης και τιμής στον ηγέτη της Κουβανικής Επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατό του, παρουσία του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα

Eκδήλωση μνήμης και τιμής στην Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το εγκληματικό εμπάργκο ενάντια στο λαό της Κούβας από τον βορειοαμερικάνικο ιμπεριαλισμό που συνεχίζεται για πάρα πολλά χρόνια τώρα" τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας προσερχόμενος στην εκδήλωση.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας (φωτογραφία αρχείου)

Κουτσούμπας: "Το ΚΚΕ αγωνίζεται για δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση"

Στο φορολογικό νομοσχέδιο της ΝΔ, αλλά και στη μάχη που δίνει το ΚΚΕ για να μη μπει ο λαός κάτω από τη σημαία των στόχων του κεφαλαίου, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του σε κομματική συνεστίαση στα Ιωάννινα.

Κατάθεση στεφάνου στον χώρο του Πολτεχνείου από τον Δ. Κουτσούμπα

Κουτσούμπας: "Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ"

Για τα περιστατικά στην ΑΣΟΕΕ δήλωσε πως "είναι απόλυτα καταδικαστέα και η απόφαση της Συγκλήτου για λοκ-άουτ, όπως είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη η στάση της Αστυνομίας".

Ο κ.Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής

Κουτσούμπας: Πολυνομοσχέδιο δημιουργίας ευνοϊκού πεδίου για το μεγάλο κεφάλαιο σε βάρος των εργαζομένων

Για ένα νομοσχέδιο ενίσχυσης των επιχειρηματικών ομίλων που χτυπά εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις μίλησε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Ψήφος αποδήμων: Ο Κουτσούμπας επιμένει και στους τρεις όρους του, περιμένει γραπτά την πρόταση της ΝΔ

Τις θέσεις του Περισσού επανέλαβε στον πρωθυπουργό ο γγ του ΚΚΕ, ο οποίος δήλωσε ότι περιμένει να δει στην πράξη τι θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο. Τι είπε στο Μητσοτάκη για Τουρκία - ΝΑΤΟ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρασκευή τα ραντεβού Μητσοτάκη με τους αρχηγούς για την ψήφο Ελλήνων του εξωτερικού

Οι επικοινωνίες από το γραφείο του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς ολοκληρώθηκαν. Θα συναντήσει διαδοχικά την Παρασκευή στο γραφείο του στη Βουλή Τσίπρα, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη.

Οι πολιτικοί αρχηγοί

Τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών αρχηγών

Τι δηλώνουν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί και βουλευτές για τα έτη 2016 , 2017 και 2018. Οι καταθέσεις, τα ακίνητα και τα εισοδήματα. Η περιουσιακή κατάσταση Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Καμμένου, Βαρουφάκη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Κουτσούμπας: Η διάθεση για αντίσταση και αντεπίθεση δεν θα σβήσει χάρη στο ΚΚΕ

"Δεν υπάρχει τομέας που ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει στρώσει το έδαφος στη κυβέρνηση της ΝΔ για να ξεδιπλώσει την αντιδραστική της πολιτική" δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην ομιλία του στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας προς ΚΝΕ: Σας θέλουν απλώς ακολούθους για κανένα like στο διαδίκτυο

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη.

ΚΝΕ

45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή: Το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων

Και τις τρεις μέρες του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει μεγάλη έκθεση με θέμα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε» με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, καθώς και άλλες εκθέσεις.

Δημήτρης Κουτσούμπας, Γ.Γ. του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Πίσω από την επιμονή της κυβέρνησης για το άσυλο κρύβεται η ιδέα για "Πανεπιστήμιο Α.Ε."

"Γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε σημαία της την πάταξη της ανομίας στους χώρους δουλειάς, της παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας ή σε περιοχές της Αθήνας που δεν υπάρχει άσυλο;", ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στην ολομέλεια.

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Τα μηνύματα της Φώφης Γεννηματά, του Δημήτρη Κουτσούμπα και του Κυριάκου Βελόπουλου από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη δεξίωση για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.