news 24/7

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

O γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: Μπαίνουμε στην μάχη των εθνικών εκλογών με μεγαλύτερο πείσμα και αισιοδοξία

Μπαίνουμε από σήμερα στη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου με μεγαλύτερο πείσμα αλλά και με μεγάλη αισιοδοξία, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εκφράζοντας ικανοποίηση για την εκλογή του Κώστα Πελετίδη στον δήμο Πάτρας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Να μην εφησυχάζουμε, κάθε ώρα μετράει, κάθε στιγμή μετράει

"Δύο και μια μείνανε μέχρι την Κυριακή της κάλπης για μια μεγάλη νίκη ξανά του λαού του Χαϊδαρίου, με δήμαρχο ξανά τον Μιχάλη Σελέκο" δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σε ομιλία του στο Χαϊδάρι.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας από Ιταλία: Κάθε ψήφος στα ΚΚ συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινής πάλης των λαών μας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την συμβολή στην υπόθεση της καθόδου του ΚΚ-Ιταλία στις εκλογές σε όλη τη χώρα, τονίζοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη "πως τα κόμματά μας, κόντρα στο ρεύμα της αντεπανάστασης και του οπορτουνισμού, παραμένουν σταθερά στις αρχές της διεθνιστικής αλληλεγγύης, του προλεταριακού διεθνισμού".

Κουτσούμπας: Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει να χτίσουμε παντού ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Κουτσούμπας: Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει να χτίσουμε παντού ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την πεποίθηση ότι “κάθε ψήφος στο ΚΚΕ μετατρέπεται σε δύναμη και οργάνωση του αγώνα για να βάλουμε ένα τέρμα. Στο τσάκισμα της ζωής και των δικαιωμάτων μας για τα κέρδη του κεφαλαίου. Στη ζωή με ψίχουλα, δόσεις και επιδόματα, που απλά ανακυκλώνει τη φτώχεια και την ανεργία".

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: Ο λαός με μοναδικό κριτήριο τη ζωή του και το μέλλον των παιδιών του να ενισχύσει το ΚΚΕ

"Σ' αυτή τη σικέ αντιπαράθεση ανάμεσα στα κόμματα του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, δεν πρέπει να εγκλωβιστεί η εργατική τάξη, ο λαός" δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σε ομιλία του στη Ν. Ιωνία.

O γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ θέλουν να κρύψουν ότι υπερασπίζονται και οι δύο τα συμφέροντα των ελίτ

"Τα συμφέροντα των ελίτ υπερασπίζονται, γι’ αυτό στο πρώτο και στο δεύτερο μνημόνιο πρόσθεσαν και ένα τρίτο, ακόμα χειρότερο, για να φορτώσουν στο λαό τα βάρη της κρίσης και να τη βγάλει "καθαρή" το κεφάλαιο" δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ σε ομιλία του στο Βόλο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής

Κουτσούμπας: Καμία εμπιστοσύνη σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις

Με αφορμή την έντονη αντιπαράθεσή τους, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θύμισε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι «στο ίδιο κότερο ήσασταν όταν ψηφίζατε το τρίτο μνημόνιο, όταν επιτεθήκατε στο δικαίωμα στην απεργία» σημειώνοντας ότι «είστε οι σκαφάτοι του κεφαλαίου».

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: Με τα ψηφοδέλτια της αντεπίθεσης γυρίζουμε την πλάτη σε όσους μας υπόσχονται ψίχουλα

Μήνυμα αντεπίθεσης έστειλε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ μιλώντας σε συγκέντρωση στην Πάτρα. "Μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά, για μια μεγάλη νίκη του λαού" τόνισε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Υπουργείο Παιδείας: "Είναι αντιληπτό το εκλογικό άγχος του ΚΚΕ"

Για "εκλογικό άγχος του ΚΚΕ" και "εμμονή στο λάθος" κάνει λόγο το Υπουργείο Παιδείας στην απάντησή του προς το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ριζοσπάστης" με τίτλο "Συνειδητή διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ".

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Απόλυτα καταδικαστέα και ανήθικη η τοποθέτηση Πολάκη

Για τα ζητήματα της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και της τρέχουσας επικαιρότητας τοποθετήθηκε σε παρέμβαση του στον News 24/7 στους 88,6 και στον Βασίλη Σκουρή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Το νομοσχέδιο για το Λύκειο έχει αντιδραστικό χαρακτήρα, πάρτε το πίσω

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι από τις αλλαγές που γίνονται ευνοούνται μόνο οι ιδιοκτήτες των μεγάλων αλυσίδων φροντιστηρίων, καθώς το Λύκειο μετατρέπεται σε «αρένα ανταγωνισμού»

Δ. Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αντιμετωπιστεί η ακροδεξιά

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, θα είναι το διαφορετικό εκλογικό αποτέλεσμα, που θα δώσει αισιοδοξία, ανάταση στο λαό, ανέφερε σε ομιλία του στο Χαϊδάρι ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών

Κουτσούμπας: Καμία κυβέρνηση δεν έχει θέσει ουσιαστικά το ζήτημα της διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, όπως κι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, «ταυτίζεται με τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης που δεν θέλει να διαταραχθούν οι σχέσεις της με την Γερμανία» με την προώθηση της διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος

Κουτσούμπας: Ισχυρό ΚΚΕ η μοναδική καθαρή αντίθεση στην ΕΕ - Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Μήνυμα αντεπίθεσης για την αποδέσμευση, για την Ευρώπη του σοσιαλισμού από τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Με Σεμίνα Διγενή, Γιώργο Πομάσκι, Γιάννη Βάγγο, Λίλα Καφαντάρη το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Με Σεμίνα Διγενή, Γιώργο Πομάσκι, Γιάννη Βάγγο, Λίλα Καφαντάρη το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παρουσιάζει στις 6.30 απόψε στο ξενοδοχείο Novotel ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Σημαντική η παρουσία της νέας γενιάς με τον Γραμματέα της ΚΝΕ Νίκο Αμπατιέλο και τον Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο. Υποψήφιοι και οι ταξιάρχος ε.α. Μιχάλης Σοφικίτης και ο συνταγματάρχης ε.α. Γιάννης Αγγέλου. Αισιοδοξία στον Περισσό ότι μπορεί να κερδηθεί η τρίτη θέση.

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση δένει όλο και πιο σφιχτά τη χώρα στο άρμα του ΝΑΤΟ

Να αποτελέσει κριτήριο ψήφου ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων κομμάτων, δένει πιο σφιχτά τη χώρα στο άρμα του ΝΑΤΟ, ζήτησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο κλειστό γήπεδο στην Καισαριανή, στην πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Ανατολικών του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Ισχυρό ΚΚΕ παντού, η καλύτερη άμυνα στην επίθεση κεφαλαίου, ΕΕ, κυβερνήσεων

Κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στις καθημερινές μάχες στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία και τις σχολές και σε όλες τις εκλογικές μάχες του 2019, από τον γγ του ΚΚΕ κατά την ομιλία του στην Καισαριανή.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ παγιώνουν τη βαρβαρότητα που βιώνουν νέα ζευγάρια και μητέρες

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, επικαλέστηκε αποτελέσματα ερευνών για το δημογραφικό, σημειώνοντας πως "στα χρόνια της καπιταλιστικής κρίσης ενισχύθηκε η τάση αναβολής απόκτησης πρώτου παιδιού σε ακόμη μεγαλύτερη ηλικία".

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καλύτερο "βαποράκι" των Αμερικανών

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών "έγινε για να μαντρωθεί ο γειτονικός μας λαός στο ΝΑΤΟ και να επιταχυνθεί η ευρωατλαντική ολοκλήρωση στα Δυτικά Βαλκάνια".

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά τον λαό με υποσχέσεις

"Ο λαός βλέπει τα παζάρια που κάνετε όλοι σας και δικαιολογημένα αηδιάζε" επισήμανε για τις μετεγγραφές βουλευτών ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ χαρακτηρίζοντας "κατάπτυστη" την Συμφωνία των Πρεσπών κι εκτιμώντας ότι «θα την πληρώσουν οι λαοί" των Βαλκανίων.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Τα νοικοκυριά αντιμέτωπα με "βουνό φόρων", ενώ οι επιχειρηματικοί όμιλοι καταβάλλουν μόνο 6%

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λέει στον λαό ότι "είναι μοιραίο να ζει όπως ζει για πολλά ακόμα χρόνια". Ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο πακέτο στήριξης των τραπεζών.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Συνέδριο που εγκαινιάζει το βηματισμό του ΚΚΕ στο νέο αιώνα

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών του 5ου Επιστημονικού Συνεδρίου της ΚΕ του κόμματος στον Περισσό.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στα "Παιχνίδια Εξουσίας"

Ο γενικός γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ μιλά για την προοπτική του Κομμουνιστικού Κόμματος που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του, την κατάσταση του λαϊκού κινήματος, τις προσπάθειες αναδιάταξης του πολιτικού συστήματος, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο που μυρίζουν μπαρούτι.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας (Φωτογραφία αρχείου)

Κουτσούμπας: Το κλίμα εφησυχασμού και κανονικότητας που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση είναι τελείως επίπλαστο

Σφοδρή επίθεση του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στην κυβέρνηση από την Πάτρα. Τι δήλωσε για τον προϋπολογισμό, την οικονομία, την εξωτερική πολιτική

Ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Τρίτση

Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι να κάνουν τη διαφορά βάζοντας μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες τους

"Η πραγματική ελευθερία για τους νέους των εργατικών- λαϊκών οικογενειών, ξεκινάει από την αμφισβήτηση της άθλιας πραγματικότητας" δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στο φεστιβάλ "100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ".

Φεστιβάλ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ

Φεστιβάλ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ

Το Σάββατο στην πολιτική συγκέντρωση στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών και των εκδηλώσεων.