MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ

MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ

Η Silver Award Week με τη συνεργασία των περσινών και των φετινών παικτών έφτασε στο τέλος της. Ποιος κατάφερε να βγει νικητής στον τελικό και να κερδίσει τα 10.000 ευρώ.

Η Silver Award Week, όπου φετινοί και περσινοί παίκτες του MasterChef ένωσαν τις δυνάμεις τους, έφτασε αισίως στο τέλος της. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Silver Award και αναδείχθηκε ο νικητής της ιδιαίτερης αυτής εβδομάδας και των 10.000 ευρώ!

Οι σίγουροι παίκτες του τελικού ήταν ο Χρήστος και ο Μανώλης, ωστόσο, όπως είχαν ανακοινώσει από την αρχή οι κριτές, και οι υπόλοιποι παίκτες θα είχαν μια ακόμη ευκαιρία. Από τη δοκιμασία για την ανάδειξη του τρίτου παίκτη του τελικού κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση ο Πάνος.

Οι παίκτες αυτή τη φορά διαγωνίστηκαν μόνοι τους στους πάγκους, χωρίς τη βοήθεια των περσινών παικτών που ήταν μέντορές τους καθόλη τη διάρκεια τη βδομάδα. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν μια απαιτητική δοκιμασία, αφού έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο που έφτιαξαν οι κριτές και που είχε στοιχεία από την μαγειρική και των τριών.

Και οι τρεις παίκτες του τελικού ήταν από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος ήταν πολύ χαρούμενος για αυτό, δηλώνοντας πως ο ίδιος είναι νικητής όπως και να ‘χει. Παρόλα αυτά, νικητής της Silver Award Week και των 10.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Μανώλης με την υψηλότερη βαθμολογία, αφού πήρε τρία 9άρια από τους κριτές.

Με την έλευση της νέας βδομάδας, οι περσινοί παίκτες θα φύγουν από το MasterChef 3 και οι φετινοί παίκτες θα επιστρέψουν στους ρυθμούς τους. Mystery box, τεστ δημιουργικότητας, πλεονεκτήματα, ομαδικές δοκιμασίες και, κυρίως, αποχωρήσεις, αφού αυτή τη βδομάδα δεν υπήρξε αποχώρηση. Μέχρι τότε, απολαμβάνουν την ανεμελιά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα