MasterChef: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα – Πότε θα γίνει ο τελικός

MasterChef: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα – Πότε θα γίνει ο τελικός
MasterChef Star TV

Στην τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σε φάκελο το όνομα του νικητή, το οποίο γνωρίζει μόνο η παραγωγή.

Μπορεί οι τηλεθεατές του MasterChef να παρακολουθούν ακόμα τους 9 επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται σε απαιτητικές δοκιμασίες μέσα από τη συχνότητα του Star και τον έναν μετά τον άλλο να αποχωρούν, ωστόσο τα γυρίσματα του reality μαγειρικής έχουν ολοκληρωθεί.

Αυτό αποκάλυψε μέσα από το “Καλύτερα δε Γίνεται” ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, αναφέροντας πως τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και μάλιστα εδώ και αρκετές ημέρες, έχουν γυριστεί ακόμα και οι δοκιμασίες του τελικού, άρα υπάρχει ο φάκελος με το αποτέλεσμα που το γνωρίζει μόνο η παραγωγή του παιχνιδιού.

Όσο για το πότε θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον μεγάλο τελικό, αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, με τη μία ώρα να μεταδίδεται όπως κάθε χρόνο ζωντανά, όπου θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει και το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως θα υπάρξει και 8η σεζόν στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν στο Star, με το trailer να προβάλλεται αμέσως μετά το τέλος του τελικού.

MasterChef: Οι 9 παίκτες που συνεχίζουν

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα