MasterChef: Παίκτες έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους και ζουν στην Κρήτη

MasterChef: Παίκτες έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους και ζουν στην Κρήτη
MasterChef Instagram@masterchefgr

Μπορεί να μην κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του μαγειρικού reality του Star, βρήκαν όμως τον έρωτα αφού μετά την αποχώρησή τους από το MasterChef έγιναν ζευγάρι. Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το MasterChef 7 με τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα να είναι οι δύο φιναλίστ που αποτελούν το ζευγάρι του τελικού και διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Το βράδυ της Τρίτης (30/05) ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και η Μαρία Μπέη “μονομάχησαν” μαγειρικά στο τελευταίο μέρος του ημιτελικού διεκδικώντας φυσικά τη δεύτερη θέση δίπλα στον Νίκο Τράκα, όμως ο πρώτος δεν τα κατάφερε και το πρωί της Πέμπτης (01/06) μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό στον μαγειρικό διαγωνισμό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Εκεί όμως επιφύλασσε μεταξύ άλλων και μία μεγάλη έκπληξη αφού όπως αποκαλύφθηκε είναι ζευγάρι με την πρώην συμπαίκτριά του, Στέλλα Κατσέ.

“Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον Αλέξανδρο, για μένα είναι ο νικητής ούτως ή άλλως, σας το έλεγα από την αρχή και το πιστεύω και τον θαυμάζω πάρα πολύ”, είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του μαγειρικού reality, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του και μίλησε και εκείνη στην κάμερα της εκπομπής, τονίζοντας ότι τον θαυμάζει για τη δύναμη και την επιμονή του.

Μάλιστα, οι δυο τους αποκάλυψαν πως έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν στα Χανιά της Κρήτης.

MasterChef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον τελικό του φετινού MasterChef θα διεκδικήσουν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον τελικό του MasterChef.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού θα περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση. Πρώτη στάση η Κρήτη, στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας (05/06).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα