MasterChef: Κλάματα στην αποχώρηση πριν το φινάλε – Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού

MasterChef: Κλάματα στην αποχώρηση πριν το φινάλε – Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού
MasterChef Youtube

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε αναπάντεχα από το MasterChef 2023 ένα βήμα πριν την τελική ευθεία. Ποιο είναι το ζευγάρι του τελικού.

Με ένα νέο επεισόδιο, γεμάτο ανατοπές, επέστρεψε το MasterChef, το βράδυ της Τρίτης (30/5), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Συγκεκριμένα η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έβαλαν τα δυνατά τους στο τελευταίο μέρος του ημιτελικού και έδωσαν μια σπουδαία “μάχη” για την δεύτερη θέση στον τελικό, δίπλα στον Νίκο Τράκα.

Στην πρώτη φάση της δοκιμασίας οι δύο μάγειρες κλήθηκαν να ετοιμάσουν δύο πιάτα δικής τους έμπνευσης με βασικά υλικά τη σκορπίνα και τα χτένια.

Στην συνέχεια η Μαρία Μπέη κι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης προχώρησαν στην τελική δοκιμασία, η οποία ήταν η αντιγραφή πιάτου του σεφ Παύλου Κυριάκη.

MasterChef: Αυτός ο διαγωνιζόμενος πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες στους παίκτες, οι οποίοι κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων ήταν αγκαλιασμένοι.

Τελικά, η Μαρία Μπέη εξασφάλισε την θέση στον μεγάλο τελικό δίπλα στον Νίκο Τράκα, αφού συγκέντρωσε 26/30 βαθμούς ενώ ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης 25/30.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης η Μαρία Μπέη ξέσπασε σε κλάματα. “Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι είμαι εδώ και τα κατάφερα. Κατάφερα να ξεπεράσω τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι χαρούμενη μετά από τρία χρόνια. Κατάφερα κάτι μόνη μου”, είπε συγκινημένη στις κάμερες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα