MasterChef: Πήρε “φωτιά” το twitter με το τρελό παραλήρημα της Σπυριδούλας

MasterChef: Πήρε “φωτιά” το twitter με το τρελό παραλήρημα της Σπυριδούλας

Η Σπυριδούλα το βράδυ της Παρασκευής έκλαψε, φώναξε, "χτυπήθηκε", λύγισε και ξέσπασε εν εξάλλω κατάσταση. Το twitter απ΄την άλλη φαίνεται πως το χάρηκε πολύ, αφού είναι μία παίκτρια που δεν συμπαθούν πολύ οι χρήστες.

Σε κάθε τηλεοπτικό ριάλιτι υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες από τους θεατές ως προς τα πρόσωπα που συμμετέχουν σ’ αυτό. Μάλιστα, ενώ στα περισσότερα πράγματα τείνουμε να διχαζόμαστε σ’ αυτή τη χώρα, σε κάτι τέτοια ενώνουμε τις δυνάμεις μας, συμφωνούμε μεταξύ μας, ταιριάζουμε και έχουμε έναν κοινό στόχο.

Κάπως έτσι αισθάνονται και πράττουν οι τουιτεράδες που παρακολουθούν το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, το οποίο φέτος έχει την τιμητική του, αφού σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά, η παραγωγή είναι αξιοπρεπής και στο παιχνίδι υπάρχουν προσωπικότητες που κρατούν το ενδιαφέρον.

Μία από αυτές είναι η Βολιώτισσα παίκτρια Σπυριδούλα, την οποία αντιπαθεί το μεγαλύτερο μέρος των τουιτεράδων που παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Κάθε φορά τα σχόλια για τη Σπυριδούλα στο twitter “δίνουν και παίρνουν”, ωστόσο, στο επεισόδιο της Παρασκευής, το twitter πήρε “φωτιά”.

Ο Σταμάτης αποφάσισε να σαμποτάρει τον εαυτό του, προκαλώντας την αποχώρησή του, ενώ στη δοκιμασία για το ποιος παίκτης θα φύγει, λόγω της ισοπαλίας που υπήρχε στην ψηφοφορία, επέλεξε ως “μαγειρικό αντίπαλο” την Σπυριδούλα, αφού – όπως είπε – αν έφευγε, θα ήθελε να έχει χάσει από κάποιον δυνατό μάγειρα.

Λίγο έλειψε οι τουιτεράδες να βγουν στους δρόμους ζητωκραυγάζοντας για τη μεγάλη νίκη, για την επίτευξη του στόχου, για τον ερχομό της λύτρωσης! Όλα αυτά, φυσικά, ήταν απόρροια της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς της Σπυριδούλας που έκλαψε, φώναξε, “χτυπήθηκε”, λύγισε και ξέσπασε εν εξάλλω κατάσταση.

Το twitter απόλαυσε αυτές τις πολύτιμες στιγμές που του δόθηκαν:

Και όλα αυτά γιατί…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version