MasterChef: Ποιοι πέρασαν στην τελική 6άδα – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: Ποιοι πέρασαν στην τελική 6άδα – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChef star tv

Μεγάλη ένταση στην κουζίνα του MasterChef. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι μάγειρες που πέρασαν στους top 6.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/5) στο Star.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023, η επτάδα του διαγωνισμού μαγειρικής ήρθε αντιμέτωπη με το τελευταίο Mystery Box.

Οι τρεις σεφ και κριτές κάλεσαν μπροστά τις προσπάθειες που τους έκαναν την καλύτερη εντύπωση. Η προσπάθεια της Μαρίας Λαζαρίδου τους άρεσε αρκετά, όπως κι αυτή του Νίκου Τράκα. Και στα δύο πιάτα ο Πάνος Ιωαννίδης βρήκε κάποιες αδυναμίες. Το πιάτο που επίσης ξεχώρισαν οι κριτές, ήταν αυτό της Μαρίας Μπέη, που άκουσε από τις καλύτερες κριτικές

Έτσι η Λαζαρίδου, η Μπέη κι ο Τράκας βρέθηκαν ενα βήμα μπροστά διεκδικώντας το εισιτήριο για την τελική εξάδα. Πρώτος εκτός της διαδικασίας βρέθηκε ο Νίκος κι έτσι τη νίκη έμειναν να διεκδικούν οι δύο Μαρίες του διαγωνισμού.

«Μεταξύ των δύο προσπαθειών το εισιτήριο για την εξάδα παίρνει η προσπάθεια της… Μαρίας Μπέη!», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την παίκτρια να αισθάνεται ανακουφισμένη.

Το καλύτερο πιάτο στο Τεστ Δημιουργικότητας είχε ο Νίκος Τράκας και εκτός από μία θέση στην τελική εξάδα του MasterChef 2023, κέρδισε και 1.000 ευρώ.

Τον παίκτη αποθέωσαν οι κριτές για τη δημιουργία του, λέγοντας στους συμπαίκτες του ότι πραγματικά είναι κρίμα που δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτό το πιάτο.

Την τελική εξάδα συμπλήρωσαν η Μαρία Μπέη που βρισκόταν ήδη στον εξώστη, καθώς είχε τα πλεονεκτήματα, ο Άγγελος και η Μαρία Λαζαρίδου.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι μάγειρες με τις λιγότερο καλές προσπάθειες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Δημήτρης, που δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο, ο Γιώργος Πορφύρης και ο Αλέξανδρος.

Στο αποψινό επεισόδιο, δύο θα περάσουν στους top 6, ενώ ένας τους θα αποχαιρετήσει για πάντα το όνειρο του MasterChef 2023.

MasterChef: Δείτε το trailer της Τρίτης

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα