Masterchef: Ποιος αποχώρησε την Παρασκευή

Masterchef: Ποιος αποχώρησε την Παρασκευή
Masterchef STAR

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και συγκίνηση, στο Masterchef. Η χρήση της κάρτας ασυλίας της Κατερίνας και η τελική αποχώρηση.

Το Masterchef δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό με τις ανατροπές, ενώ έχει αποδειχθεί πως οι παίκτες πρέπει να έχουν “γερά” στομάχια για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες δοκιμασίες. Στο χθεσινό επεισόδιο κυριάρχησαν οι ανατροπές αλλά και η συγκίνηση.

Ο Διονύσης Πρώιος, η Μαριάννα Πουλμέντη και η Μάγδα Κοπαλίδου αποτέλεσαν την τελική τριάδα προς αποχώρηση, όμως η Κατερίνα Λένη, άφησε το κοινό “άφωνο” με την απόφαση της να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας της, προκειμένου να σώσει τον φίλο της, Διονύση.

Και ενώ οι άλλες δυο κοπέλες ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν τη δοκιμασία αποχώρησης, οι κριτές ανακοίνωσαν πως η θέση του Διονύση θα καλυφθεί από άλλον διαγωνιζόμενο, μια απόφαση που κανείς δεν περίμενε.

Στη θέση του Διονύση βρέθηκε η Μαρία Μπέη, η οποία διαγωνίστηκε μαζί με τις Μαριάννα και Μάγδα, μαγειρεύοντας ένα γευστικό αλλά ταυτόχρονα απαιτητικό πιάτο τεχνικά της Κωνσταντίνας Διβολή.

Η παίκτρια που τελικά δεν τα κατάφερε ήταν η Μάγδα, η οποία και αποχώρησε.

Οι βαθμολογίες

  • Μάγδα – 28/40
  • Μαρία – 31/40
  • Μαριάννα – 31/40

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα