MasterChef: Πώς θα διαγωνιστούν οι παίκτες στους ημιτελικούς – Όσα ξέρουμε για τον τελικό

MasterChef: Πώς θα διαγωνιστούν οι παίκτες στους ημιτελικούς – Όσα ξέρουμε για τον τελικό

Το βράδυ της Δευτέρας ξεκινούν οι ημιτελικοί του MasterChef με την τελική 5άδα των παικτών. Πώς θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις και πού θα ταξιδέψει η τελική δυάδα που θα φτάσει στον τελικό.

Οι 21 παίκτες του MasterChef έγιναν 5, μετά από πολλές δοκιμασίες, πολλά πιάτα και πολύ κόπο. Η τελική 5άδα του διαγωνισμού αποτελείται από τη Σπυριδούλα, τον Μανώλη, τον Χρήστο, τον Παντελή και τον Πάνο.

Από το βράδυ της Δευτέρας ξεκινούν οι ημιτελικοί του παιχνιδιού, που θα οδηγήσουν στην δυάδα του μεγάλου τελικού και, έπειτα, στον νικητή του ριάλιτι μαγειρικής για φέτος και των 50.000 ευρώ.

Όπως θα ανακοινώσουν οι τρεις κριτές στους παίκτες το βράδυ της Δευτέρας, κάθε μέρα του κάθε ημιτελικού θα χωρίζεται σε δύο φάσεις. Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξηγεί τη διαδικασία μέχρι και τον τελικό ως εξής:

“Στην πρώτη φάση θα έχουμε ένα Mystery box. Ο νικητής του Mystery Box θα περνάει αυτόματα στην επόμενη ημέρα. 

Άρα, σήμερα ο νικητής θα περάσει στους 4 και οι υπόλοιποι θα περάσουν σε μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, όπου εκείνος με την χαμηλότερη βαθμολογία θα φύγει από το MasterChef. 

Έτσι, λοιπόν, σήμερα στο τέλος της ημέρας θα μείνετε 4, αύριο 3 και μεθαύριο θα έχουμε τη δυάδα του τελικού.”

Οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους αφού βρίσκονται στην τελική ευθεία και εφόσον οι ημιτελικοί και οι αποχωρήσεις θα κριθούν στο Mystery Box, που θα έχει σταθερή παρουσία.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται πως ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου, για τον οποίον έχουν ήδη γίνει γνωστές κάποιες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελικός θα γίνει σε 4 στάδια. Ένα από τα στάδια θα είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία, την Μέκκα της Γαστρονομίας, όπως την αποκαλούν οι μάγειρες. 

Στον τελικό, που θα γίνει στην Ελλάδα, θα πρέπει οι φιναλίστ να αντιγράψουν το πιάτο ενός σεφ -έκπληξη, που είναι καταξιωμένος και, έτσι, θα είναι πολύ απαιτητικό.

Τέλος, η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει live, μπροστά στα μάτια των θεατών, ενώ θα δούμε όλους τους παίκτες του φετινού MasterChef να επιστρέφουν στον πλατό του διαγωνισμού.

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Την Τετάρτη 22 Μαΐου ο μεγάλος τελικός του MasterChef

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα