MasterChef – Στέλλα: Οι πρώτες δηλώσεις και το ειδύλλιο με τον Αλέξανδρο – “Τον περιμένω να βγει”

MasterChef – Στέλλα: Οι πρώτες δηλώσεις και το ειδύλλιο με τον Αλέξανδρο – “Τον περιμένω να βγει”
Στέλλα Κατσέ Star

Τα πρώτα λογια της Στέλλας Κατσέ μετά από την αποχώρησή της από το MasterChef. Τι είπε για την σχέση της με τον Αλέξανδρο και τα συναισθήματα που ανέπτυξαν μέσα στο παιχνίδι.

Η Στέλλα Κατσέ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef την Μεγάλη Τρίτη (11/04), αφού το πιάτο αντιγρραφής της ήταν αρκετά αδύναμο και δεν κατάφερε να της εξασφαλίσει την παραμονή της στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά από την αποχώρησή της, τις οποίες έκανε στην εκπομπή “Breakfast@Star”, η Στέλλα δήλωσε πως είχε προαίσθημα ότι θα φύγει. “Ήταν η πρώτη φορά που μάζεψα όλα μου τα πράγματα, γιατί είχα το προαίσθημα ότι θα φύγω. Όταν τελείωσα τη δοκιμασία, έβαλα τα κλάματα γιατί κατάλαβα ότι ήταν η τελευταία φορά που μαγείρευα” είπε.

Η 35χρονη μαγείρισσα αναφέρθηκε, επίσης, στο ειδύλλιό της με τον συμπαίκτη της Αλέξανδρο και στη σχέση που ανέπτυξαν μέσα στο MasterChef, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να προχωρήσει αυτό που έχουν μεταξύ τους.

Με τον Αλέξανδρο είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά από την αρχή, από τις οντισιόν. Δεθήκαμε. Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες. Φυσικά περιμένω να βγει από το παιχνίδι ο Αλέξανδρος και να εξελιχθεί η σχέση μας όπως το έχω φανταστεί. Καταρχάς θέλω σίγουρα να βγει νικητής γιατί το αξίζει. Πίστευα πιο πολύ στον Αλέξανδρο από ότι σε μένα. Ήμουν το στήριγμα του και ήταν το στήριγμά μου. Συζητούσαμε, ήρθαμε πάρα πολύ κοντά, από την αρχή υπήρχαν τα ίδια vibes. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί όμως. Αγάπη είχαμε μέσα στο σπίτι”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα