MasterChef 3: Η συγκινητική αποχώρηση και το γράμμα που προβλέπει την τελική τριάδα

MasterChef 3: Η συγκινητική αποχώρηση και το γράμμα που προβλέπει την τελική τριάδα

H Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό και αισθητικά ιδιαίτερο πιάτο.

Μία ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς και οι τέσσερις υποψήφιες ήταν από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα δύσκολο και αισθητικά ιδιαίτερο πιάτο με κύριο υλικό το αρνί.

Έτσι μετά από μια πολύ δυνατή μάχη με καλά αποτελέσματα και από τις τέσσερις σεφ, οι κριτές αποφάσισαν να βασίσουν την τελική τους απόφαση στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στη σάλτσα του πιάτου. Στο τέλος αυτές με την χαμηλότερη επίδοση ήταν η Άλκηστις και η Λιζ, ενώ το καλύτερο πιάτο το είχε η Ιωάννα.

Την ανακοίνωση της αποχώρησης ανέλαβε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος αν και στην αρχή είπε στην Άλκηστις πως πρέπει να συνεχίζει να μαγειρεύει ό,τι και να γίνει, τελικά ανακοίνωσε πως η Λίζ ήταν αυτή που θα έπρεπε να αφήσει την ποδιά της και να αποχωρήσει από το παιχνίδι. «Πρώτη φορά για σένα η δοκιμασία της αποχώρησης και για την Άλκηστις δεύτερη. Λιζ συνέχισε να κυνηγάς τα όνειρά σου. Θα μας λείψεις. Σε ευχαριστούμε πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Η διαγωνιζόμενη παρέδωσε την κονκάρδα της και φανερά συγκινημένη δήλωσε: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμένα. Τίποτα δεν τελειώνει για εμένα. Θα συνεχίσω να κυνηγώ τα όνειρά μου. Ήταν τιμή για εμένα να είμαι στην ομάδα σας σεφ».

Λίγο πριν την αποχώρησή της, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε δύο ερωτήσεις για την Λιζ. Η μία αφορούσε την εκτίμησή της για το ποιος πιστεύει πως θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Εκείνη εξήγησε πως έχει αφήσει ένα γράμματα στους συμπαίκτες της, στο οποίο γράφει ποιοι πιστεύει πως είναι οι τρεις που θα φτάσουν μέχρι το τέλος, αλλά τον έναν που πιστεύει πως θα βγει νικητής τον αποκάλυψε μόνο ψιθυριστά στο αυτί του Ιωαννίδη.

Το γράμμα της Λιζ και η πρόβλεψη για την τελική τριάδα

Στο αποχαιρετιστήριο γράμμα της η Λιζ προσφώνησε τους συμπαίκτες της με κάποιους χαρακτηρισμούς που τους έκαναν να βάλουν τα γέλια αλλά και να συγκινηθούν.

Βέβαια, η μεγάλη “έκπληξη” ήταν στο τέλος του γράμματος και αυτό γιατί τόλμησε να προβλέψει την τελική τριάδα του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Σύμφωνα λοιπόν με τη Λιζ, στον τελικό θα βρεθούν η Σπυριδούλα, ο Πάνος και ο Μάνος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα