Masterchef: Συγκλόνισε η ιστορία της Μαριάννας – “Τον δολοφόνησαν μπροστά μου”

Masterchef: Συγκλόνισε η ιστορία της Μαριάννας – “Τον δολοφόνησαν μπροστά μου”
Μαριάννα Masterchef star.gr

Η 20χρονη Μαριάννα συγκλόνισε με ένα περιστατικό που "σημάδεψε" τη ζωή της. Η παίκτρια μίλησε για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που είδε να δολοφονείται ένας φίλος μπροστά στα μάτια της".

Η 20χρονη Μαριάννα ήταν μια από τις χθεσινές παίκτριες που βρέθηκαν στο πλατό του Masterchef, προκειμένου για να διεκδικήσουν μια θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Όπως δήλωσε και η ίδια στο παιχνίδι μπήκε προκειμένου να αποκτήσει εμπειρία. Η μαγειρική είναι κάτι που αγαπά ιδιαίτερα. Είναι αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της και το κυνηγάει.

Όμως η ιστορία της Μαριάννας που άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό δεν αφορούσε την μαγειρική.

“Θεωρώ ότι οι δοκιμασίες του Masterchef είναι προκλήσεις, τις οποίες μπορείς να κερδίσεις άμα έχεις δύναμη και θέληση. Στη ζωή μου έχω περάσει δυσκολίες και έχω μάθει να τις καταπολεμώ και να προσπαθώ για το καλύτερο. Είμαι εδώ για να κάνω καλό στον εαυτό μου γιατί έχω περάσει αρκετά τον τελευταίο καιρό… Είχα μια δύσκολη εμπειρία, έχασα έναν φίλο μου μπροστά στα μάτια μου”, παραδέχτηκε η 20χρονη.

Είναι μια τραυματική εμπειρία, που όσο να ‘ναι δεν μπορείς να την ξεχάσεις. Ήταν δολοφονία, ο,τι χειρότερο μπορούσε να ζήσει ένας άνθρωπος… Να δει κάποιον να σκοτώνεται, πόσο μάλλον κάποιον που τον ξέρει. Είχαμε βγει για Πρωτοχρονιά. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω ακόμα. Μπροστά στα μάτια μου πυροβολήθηκε από κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω τι σκεφτόταν. Είναι μια ιστορία που θέλω, αλλά δεν μπορώ να την ξεχάσω”.

Η ιστορία της Μαριάννας όπως είναι αναμενόμενο άφησε άφωνο το κοινό αλλά και τους κριτές, οι οποίοι την άκουγαν με αφοσίωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα