MasterChef: Συνάντηση “γιγάντων” στην κουζίνα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

MasterChef: Συνάντηση “γιγάντων” στην κουζίνα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
MasterChef Instagram/masterchefgr

Μεγάλη μάχη στην κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής. Ανατροπή με την αποχώρηση.

Τα όρια στενεύουν για τους παίκτες του MasterChef, τους οποίους περίμενε ακόμη μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Παρασκευής (13/05).

Μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας στην Ομαδική Δοκιμασία του Τοίχου και με την Ελπίδα Μορφούλη και τον Νίκο Μπέρκα να είναι ήδη οι δύο υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και ο Γιάννος Σδούγκας διασταύρωσαν τα μαχαίρια τους για την κατάκτηση της πολυπόθητης ασυλίας, ετοιμάζοντας το τέλειο σουφλέ.

Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τις προσπάθειες των δύο παικτών της Κόκκινης Ομάδας, έκριναν όμως πως η προσπάθεια του Γιάννου ήταν η πιο αδύναμη και έτσι εκείνος συμπλήρωσε την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

MasterChef: Το πιάτο αντιγραφής του Γιώργου Κατάρα

Ελπίδα Μορφούλη, Νίκος Μπέρκας και Γιάννος Σδούγκος φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και πήραν θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους καλούμενοι να ετοιμάσουν ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής του ταλαντούχου και διακεκριμένου chef Γιώργου Κατάρα.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις καμπάνες περίμεναν τους υποψήφιους προς αποχώρηση κάτω από τις οποίες κρύβονταν πολύ απαιτητικές παρασκευές, οι οποίες απαιτούσαν ακρίβεια, στοχοπροσήλωση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

MasterChef: Η αποχώρηση

Οι τρεις παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν τα πιάτα τους μπροστά στους τέσσερις κριτές, οι οποίοι έκριναν πως η πιο αδύναμη προσπάθεια ανήκε στον Νίκο Μπέρκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα