MasterChef Trailer: Συμβούλιο “θρίλερ” με μεγάλη ένταση – “Είναι άχρηστοι μάγειρες”

MasterChef Trailer: Συμβούλιο “θρίλερ” με μεγάλη ένταση – “Είναι άχρηστοι μάγειρες”
Οι κριτές του MasterChef star tv

Τις βαθμολογίες τους μετά την απαιτητική ομαδική δοκιμασία του "Τοίχου", θα μάθουν απόψε οι παίκτες του MasterChef. Ποιοι κατάφεραν να αποδώσουν καλύτερα;

Η ώρα για το συμβούλιο της εβδομάδας του MasterChef έφτασε. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (12/05) οι δυο ομάδες καλούνται να ακούσουν τα σχόλια των κριτών για τη δοκιμασία του “Τοίχου” και η ένταση αναμένεται να είναι μεγάλη.

Οι δυο ομάδες έπρεπε να επικοινωνήσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς οπτική επαφή, ώστε να παραδώσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έξι πανομοιότυπα πιάτα.

Τόσο η ομάδα του αρχηγού, όσο και η ομάδα του υπαρχηγού έπρεπε να έχουν στο τέλος του χρόνου, που θα τους δοθεί, ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση αλλά και εμφάνιση.

Η Καλλιόπη που ήταν στην μπλε ομάδα τσίριζε για να την ακούσει ο Νικήτας, όμως εκείνος δεν την άκουγε καλά. Τελικά δεν κατάφεραν να στήσουν σωστά τα πιάτα τους, κάτι που τους στεναχώρησε!

Στο αποψινό συμβούλιο οι κριτές εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πιάτα. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη από τους συμπαίκτες της. “Καλά τους λέω εγώ άχρηστους μάγειρες”, ακούγεται να λέει στην κάμερα του διαγωνισμού.

MasterChef: Δείτε το trailer της Πέμπτης (12/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα