MasterChef: Το ταϊλανδέζικο έκατσε “βαρύ” στον Παντελή – Η αποχώρηση και το μήνυμα Κουτσόπουλου

MasterChef: Το ταϊλανδέζικο έκατσε “βαρύ” στον Παντελή – Η αποχώρηση και το μήνυμα Κουτσόπουλου
Nikargyrop

Μετά από μία από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες δοκιμασίες της φετινής σεζόν, ο Παντελής Βούρος ήταν αυτός που χρειάστηκε να "κρεμάσει" την ποδιά του στο ριάλιτι μαγειρικής, αφήνοντας στην τελική τετράδα Σπυριδούλα, Χρήστο, Πάνο και Μανώλη.

Όχι μία, αλλά δύο εξαιρετικά δύσκολες και χρονοβόρες δοκιμασίες έπρεπε να φέρουν με επιτυχία εις πέρας οι πέντε φιναλίστ του MasterChef για να εξασφαλίσουν μια θέση στην επόμενη φάση.

Στην πρώτη δοκιμασία, έπρεπε να αντεπεξέλθουν σε όσα έκρυψε στο mystery box ο Πάνος Ιωννίδης. Μμπούτι από κατσίκι, θυμάρι, φρέσκια ρίγανη, μανιτάρια, κεφαλοτύρι, πετιμέζι, ξερά σύκα, λάδι λευκής τρούφας, σταμναγκάθι, μυρώνια, σπαράγγια πράσινα, κρεμμύδι λευκό, σκόρδο, περουβιανές πατάτες, βελανίδι ντοματίνι, κόκκινο κρασί, αλλά και τα βασικά υλικά του πάγκου.

Το καλύτερο πιάτο παρουσίασε ο Μανώλης Σαρρής που πέρασε απευθείας στην τετράδα του διαγωνισμού και δεν έλαβε μέρος στην επόμενη και δεύτερη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. 

 

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο σεφ Γιώργος Βενιέρης, που ετοίμασε ένα ιδιαίτερο πιάτο με υψηλό βαθμό δυσκολίας: Καραβίδα ποσέ σε νερό καρύδας και παναρισμένη σε μαύρο τραγανό ρύζι, σάλτσα κίτρινου κάρυ με γάλα καρύδας, ανανάς κορυφές σταμναγκάθι, πίκλα μελιτζάνα και νιόκι plantain, flakes καρύδας και φύτρες βασιλικού.

Το πιάτο του Παντελή Βούρου ήταν αυτό με τη χαμηλότερη βαθμολογία και ο Καλύμνιος μάγειρας αποχώρησε από το διαγωνισμό μια “ανάσα” πριν πιεί νερό στην πηγή. 

  

 

Μετά την προβολή του επεισοδίου συγκινητικό ήταν το tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με το οποίο αποχαιρετούσε τον Παντελή, γράφοντας: “Παντέλο…!!! Σε ευχαριστούμε!!! Ραντεβού στα τσιπουράδικα στο νησι…. με κιθάρες και μπουζούκι…”


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα