MasterChef: Θλιβερά σχόλια στην ομαδική – “Θα σε γ…, μαλ…”

MasterChef: Θλιβερά σχόλια στην ομαδική – “Θα σε γ…, μαλ…”
MasterChef star

Τεράστια ένταση στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες. Επενέβη η αρχηγός τους.

Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Πέμπτης, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους στη νέα δοκιμασία.

Οι άνθρωποι της παραγωγής τους ξύπνησαν απ’ τα χαράματα, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να προετοιμαστούν για την ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 7 και “τσάκωσαν” δύο παίκτες να κοιμούνται γυμνοί.

Ο Γιώργος Πορφύρης αλλά και η Πωλίνα κοιμούνται γυμνοί, γιατί όπως αποκάλυψε ο σεφ κάνει πολλή ζέστη στο σπίτι και προτιμά να αισθάνεται άνετα στον ύπνο.

MasterChef: Η απαιτητική νέα Ομαδική Δοκιμασία

Για πρώτη φορά η Ομαδική Δοκιμασία διεξήχθη στο σπίτι που φιλοξενεί τους διαγωνιζόμενους και οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού εκείνοι ήταν οι οικοδεσπότες και οι κριτές οι φιλοξενούμενοι.

Οι επίδοξοι μάγειρες υποδέχτηκαν τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και τον Food Consultant του MasterChef 2023, chef Νίκο Θωμά, οι οποίοι ζήτησαν από τις δύο ομάδες να ετοιμάσουν ένα vegetarian fine dining μενού τεσσάρων σταδίων, έχοντας στη διάθεση τους μόνο συσκευές υγραερίου για τις παρασκευές που χρειάζονται θερμική επεξεργασία.

Ο Θεόδωρος Γαλάνης, ως νικητής του Mystery Box, είχε στη διάθεσή του τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας.

Ένα από αυτά ήταν να διαλέξει το χρώμα της ομάδας που θα είναι αρχηγός. Διάλεξε την μπλε ποδιά και στη συνέχεια επέλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας τη Μαρία Λαζαρίδου με την κόκκινη ποδιά.

Ο Θεόδωρος επέλεξε τους παίκτες της μπλε που ήταν οι: Δημήτρης Μπέλλος, Ηλίας, Άγγελος, Γρηγόρης, Αλέξανδρος, Δημήτρης και Στέλλα.

Η Μαρία επέλεξε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας που ήταν οι: Γιώργος Πορφύρης, Μαρία Μπέη, Νίκος Τράκας, Κωνσταντίνος, Πωλίνα, Μότο Μότο και Παύλος.

MasterChef: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Γιώργο και Μότο Μότο

Η Μαρία Λαζαρίδου πήρε στην ομάδα της ανάμεσα σε άλλους τον Μότο Μότο όσο και τον Γιώργο Πορφύρη. Όμως οι δυο τους είχαν μία διαφωνία που κατέληξε σε καβγά, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν… γαλλικά και να αναγκαστεί να τους σταματήσει η αρχηγός της ομάδας τους.

«Κάποια στιγμή έβλεπα το μπλέντερ και έπαιζε, χτύπαγε, χτύπαγε, χτύπαγε… Χτύπαγε πάρα πολύ ώρα! Αυτή την σάλτσα πραγματικά, αν έχεις τα υλικά μπροστά σου, την φτιάχνεις σε πέντε λεπτά αν την φτιάχνεις για πρώτη φορά και σε δύο λεπτά άμα την κάνεις κάθε μέρα» τόνισε, αρχικά, ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα.

«Γιατί κάνετε τόση πολλή ώρα για ένα τόσο εύκολο πράγμα;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Πορφύρης προς τον Μότο Μότο και τη Μαρία Λαζαρίδου για να συνεχίσει ακάθεκτος με πλήθος παρατηρήσεων. «Έμαθε και ο Πορφύρης να μαγειρεύει! Εντάξει! Πορφύρη, κάνε την δουλειά σου εσύ εκεί» είπε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Μότο Μότο.

«Εγώ την κάνω (σ.σ. τη δουλειά μου), εσύ δεν την κάνεις» φώναξε ο Γιώργος Πορφύρης για να προκαλέσει τα… γαλλικά του συμπαίκτη του. «Άμα σε γαμ…, θα σου πω εγώ μαλ…».

«Ο Πορφύρης να κοιτάξει να γίνει άνθρωπος πρώτα και μετά μάγειρας. Αν νομίζει ότι εγώ πηγαίνω αργά, εκείνος πηγαίνει πολύ πιο αργά από μένα» δήλωσε ο Μότο Μότο στην κάμερα του MasterChef.

MasterChef: Η στιγμή που οι κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα πιάτα των ομάδων

MasterChef: Το trailer της Παρασκευής (31/3)

Τα αποτελέσματα της Ομαδικής δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα στη σημερινή ψηφοφορία. Έξαλλος ο Σωτήρης Κοντιζάς ακούγεται στο trailer να λέει σε κάποιον την ώρα της… κρίσης: «Γιατί γελάς;».

Ποια ομάδα θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία και ποιος θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα