MasterChef: Τον “έκαψαν” τα χορτοφαγικά πιάτα – Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική 6άδα

MasterChef: Τον “έκαψαν” τα χορτοφαγικά πιάτα – Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική 6άδα
MasterChef star tv

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε αναπάντεχα από το MasterChef, ένα βήμα πριν την τελική ευθεία του διαγωνισμού.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef, το βράδυ της Τρίτης (16/05), μέσα από τη συχνότητα του Star.

«Βαριά» η ατμόσφαιρα στο νέο πλατό του MasterChef 2023. Με τον Γιώργο Πορφύρη να καταφέρνει να κερδίσει την ασυλία μετά τη δοκιμασία γευσιγνωσίας, οι δύο παίκτες που βρέθηκαν στον «τάκο» λίγο πριν την τελική εξάδα του μαγειρικού διαγωνισμού ήταν οι δύο καλοί φίλοι, Δημήτρης και Αλέξανδρος.

Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν δύο χορτοφαγικά πιάτα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, του καταξιωμένου chef και Food Stylist του MasterChef 2023, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

MasterChef: Αναπάντεχη αποχώρηση, λίγο πριν τον Τελικό

Ο Δημήτρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τα πιάτα και συγκέντρωσε μόλις 16 βαθμούς από την κριτική επιτροπή, ενώ ο Αλέξανδρος με 28 βαθμούς πήρε το εισιτήριο για τους top 6 του φετινού MasterChef.

Φανερά λυπημένοι οι κριτές, είπαν στον Δημήτρη ότι η τόσο χαμηλή βαθμολογία δεν τον αντιπροσωπεύει και εκείνος συμφώνησε.

«Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα. Μόνο κέρδισα. Έμαθα τον εαυτό μου, τα όριά μου, να καλμάρω τα νεύρα μου. Ήταν ένα μπουστάρισμα για να γίνω ακόμα καλύτερος. Το ταξίδι μου ξεκινάει τώρα!» είπε ο παίκτης και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει με το που βγει από τον διαγωνισμό είναι να φάει μπέργκερ και να κάνει βόλτα με τη μηχανή του. Του έχουν λείψει πολύ, όπως του έχουν λείψει και η οικογένεια και οι φίλοι του.

Ως μεγάλο νικητή του φετινού MasterChef 2023, o Δημήτρης προβλέπει τη «μουχρίτσα», τον Νίκο Τρ. δηλαδή.

MasterChef 7: Η τελική 6άδα του διαγωνισμού

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα