Masterchef: “Βόμβα” με τις φετινές αλλαγές – “Γαλλικά”, νεύρα και καμένα πιάτα

Masterchef: “Βόμβα” με τις φετινές αλλαγές – “Γαλλικά”, νεύρα και καμένα πιάτα
MasterChef Star Tv

Άφωνοι οι 24 παίκτες του Masterchef 7 από τις φετινές αλλαγές που ανακοινώνουν οι κριτές. Έξαλλος διαγωνιζόμενος στο πρώτο Mystery Box της χρονιάς. Δείτε το trailer της Δευτέρας (30/01).

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (30/01) το Masterchef 7 στο Star, μετά από την τελική λίστα των 24 παικτών που πέρασαν στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι 24 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην κουζίνα του Masterchef και ετοιμάζονται για το πρώτο Mystery Box της χρονιάς, όπου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να παρουσιάσουν στους κριτές ένα όμορφο και νόστιμο πιάτο, με τα υλικά που θα δουν μπροστά τους.

Ωστόσο, πριν από αυτό, οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα προχωρήσουν σε μια ανακοίνωση “βόμβα”, εξηγώντας τις φετινές αλλαγές του παιχνιδιού, κάτι που θα αφήσει άφωνους τους παίκτες.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή “Breakfast@Star” βλέπουμε τον Σωτήρη Κοντιζά να αποκαλύπτει μία από αυτές, αφού λέει στους παίκτες: “Όποιος από εσάς βρεθεί να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, κινδυνεύει να μείνει οριστικά εκτός διαγωνισμού”.

Από το σημερινό επεισόδιο δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα αποτυχημένα πιάτα, καθώς, όπως βλέπουμε στο trailer, ένας από τους παίκτες θα ξεκινήσει τα… “γαλλικά” λόγω ενός λάθους που έκανε στη μαγειρική διαδικασία, ενώ σε άλλη φάση ακούμε τον κριτή να απευθύνεται σε διαγωνιζόμενο λέγοντάς του: “Δεν περιμένεις να σου πούμε ότι είναι καμένο; Γιατί αυτό είναι καμένο…”.

Masterchef: Δείτε το trailer της Δευτέρας (30/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα