Μάθιου Πέρι: Το συγκινητικό αντίο της προσωπικής βοηθού του – Η ιδιαίτερη γνωριμία τους

Διαβάζεται σε 2'
H Briana Brancato με τον Μάθιου Πέρι
H Briana Brancato με τον Μάθιου Πέρι Matthew Perry/Instagram

Τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Μάθιου Πέρι, εξέφρασε μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης η επί χρόνια προσωπική βοηθός του.

Την ευγνωμοσύνη της για όσα έκανε για εκείνη, εξέφρασε η επί χρόνια προσωπική βοηθός του Μάθιου Πέρι, Μπριάνα Μπρανκάτο.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού, η Μπριάνα θέλησε να μοιραστεί λίγα λόγια για την όμορφη σχέση που είχε αναπτύξει μαζί του, μέσω ανάρτησης στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μερικές κοινές τους φωτογραφίες.

“Του έχω εκφράσει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου σε πολλές περιπτώσεις, όχι μόνο επειδή με οδήγησε σε μια καριέρα που εκτιμώ, αλλά και επειδή μου επέτρεψε να τον φροντίζω για 7 χρόνια. Μαζί [με] τις αμέτρητες άλλες εμπειρίες για τις οποίες είμαι ευγνώμων. Από το να τον βλέπω στη μεγαλοφυΐα του μέχρι το να μοιράζομαι τις περιπέτειες ζώντας σε όλο τον κόσμο, με πήγε σε ένα αξιοσημείωτο ταξίδι”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

“Η καρδιά μου είναι βαριά, αλλά ο εορτασμός των αναμνήσεών μου είναι ο πιο βαθύς τρόπος για να τιμήσω την κληρονομιά του. Ελπίζω ότι εκεί πάνω, στο υπερπέραν, να μας στέλνει σημάδια. Τα χρειαζόμαστε πραγματικά. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου. Σ’ αγαπώ Μάτι”.

Η σχέση του Μάθιου Πέρι με τη Μπριάνα έγινε γνωστή μέσα από την αυτοβιογραφία του. Έκανε λόγο για μια από τις πιο στενές, πολυετείς σχέσεις του, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά της, αφού χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Erin”.

Δεν διευκρίνισε ποτέ τη φύση της σχέσης που ανέπτυξαν οι δυο τους, αφού μέσα στο βιβλίο την ανέφερε ως “την καλύτερή του φίλη”, τον άνθρωπο που “του έσωσε τη ζωή” και ότι καθόταν ακόμη και δίπλα στο κρεβάτι του κάθε βράδυ για πέντε μήνες καθώς ανάρρωνε από μια έκρηξη στο παχύ έντερο που τον είχε στείλει στην εντατική.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη εργαζόταν σε μια κλινική αποτοξίνωσης στην οποία είχε εισαχθεί ο Πέρι.

“Την είχα γνωρίσει δύο χρόνια νωρίτερα, σε μια άλλη αποτοξίνωση όπου εργαζόταν εκείνη την εποχή. Δεν είχα αποτοξινωθεί τότε, αλλά είδα πόσο υπέροχη ήταν από κάθε άποψη και αμέσως την “έκλεψα” και την έκανα βοηθό μου. Και έγινε η καλύτερή μου φίλη”, γράφει στο βιβλίο του χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα