Μικρούτσικος: Αποχώρησε ωρυόμενος από το πλατό της Καινούργιου – “Ανεπίτρεπτη! Ζω αξιοπρεπώς, όχι σαν νούμερο”

Μικρούτσικος: Αποχώρησε ωρυόμενος από το πλατό της Καινούργιου – “Ανεπίτρεπτη! Ζω αξιοπρεπώς, όχι σαν νούμερο”
alpha tv

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Τι συνέβη.

Έξαλλος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής “Super Katerina” ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά από έντονο διάλογο που είχε με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Αφορμή της διαμάχης τους στάθηκε η νέα εκπομπή του Ant1 για την επέτειο των 30 χρόνων του σταθμού.

“Έκανα γύρισμα, αγνοώντας ποιοι είναι οι παρουσιαστές. Είναι η ιστορία του Ant1, που κλείνει 30 χρόνια. Εμένα μου έκαναν μία σειρά ερωτήσεις και μίλαγα για διάφορες εκπομπές, τους θύμιζα ιστορίες”, ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πόσες ώρες;”, τον ρώτησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέλφια σου καλοπροαίρετα. Μίλαγα 20 ώρες. Πού να ξέρω εγώ πόσες ώρες; Άσε μας τώρα… άκου πόσες ώρες;”, της απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε στη συνέχεια τι τον ενόχλησε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε: “Τίποτα… σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα εδώ” και αποχώρησε από το πλατό φωνάζοντας: “Άσε μας βρε ανεπίτρεπτη!”.

Μετά από διακοπή που υπήρξε στην εκπομπή του Alpha, για να πέσουν οι τόνοι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε:

“Δεν ανέχομαι να με ειρωνεύονται. Σχόλια σχετικά με το τι κάνω εδώ, δεν μπορεί η Χρίσλα ή η οποία Χρίσλα, να μου λέει σχόλια… Εγώ μιλάω με επιχειρήματα. Αυτή την ειρωνεία δεν την ανέχομαι. Σέβομαι τον Νίκο Κοκλώνη, τον εαυτό μου και το κοινό. Δεν θα διαπομπευτώ από κανέναν. Θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα φύγω. Έχω μάθει να ζω αξιοπρεπώς, όχι σαν νούμερο. Δεν δέχομαι ειρωνείες. Είμαι αξιοπρεπής, δεν θα μιλήσω με καμία Χρίσλα…”

“Σέβομαι τον εαυτό μου. Κανείς δεν έχει γελάσει με τις ικανότητες όλων όσων κάθονται σε αυτό το τραπέζι. Με έχουν μάθει να σέβομαι στο σπίτι μου. Με απογοήτευσες σήμερα”, απάντησε η Χρίσλα με τη σειρά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα