Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη “επιστρέφει” με το guest που περιμένουν όλοι

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη “επιστρέφει” με το guest που περιμένουν όλοι
Μαρίνα και Ηλίας και πάλι μαζί, αλλά στο πλάνο υπάρχει πια και η Καίτη Κίτσου

Ο "κυρ Ηλίας" θα βρεθεί προσεχώς ανάμεσα στην "πρώην" και την "επόμενη", αφού η "Μαρίνα" θα επιστρέψει καθώς η "Καίτη Κίτσου" έχει να κάνει αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τις ζωές όλων.

Η επιστροφή που όλοι περίμεναν αναμένεται να λάβει χώρα στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”, αφού η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επανακάμπτει δριμύτερη στη ζωή του πρώην συζύγου της. Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Κλέλια Ρενέση “πρόδωσε” την επιστροφή, κάνοντας τους φαν της σειράς να ανυπομονούν για τα επόμενα επεισόδια.

Μπορεί η Μαρίνα που υποδυόταν η ηθοποιός να αποχώρησε από το καστ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) να μετακόμισε μόνος στον Πύργο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ιστορία του ζεύγους τελείωσε εκεί. Στο μεταξύ, στη ζωή του Ηλία μπήκε η εκρηκτική Καίτη Κίτσου, μια δαιμόνια και καπάτσα Πυργιώτισσα που υποδύεται μοναδικά η Κλέλια Ρενέση, που εξαρχής ένιωσε “κάτι” για το νέο της νοικάρη.

Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού στην αληθινή της ζωή, ανάγκασε τους σεναριογράφους να σκαρφιστούν και μία τηλεοπτική εγκυμοσύνη. Έτσι, η Καίτη Κίτσου έμεινε έγκυος ύστερα από μία νύχτα που πέρασε με τον Ηλία, κάτι που όμως αυτός δεν θυμάται αφού ήταν τύφλα στο μεθύσι.

Η “έκτακτη” επιστροφή της Μαρίνας στο καστ πιθανότατα θα δρομολογήσει εξελίξεις και θα φέρει ανατροπές, κάνοντας τους φαν της σειράς που φέτος έκανε δυναμικό comeback στην τηλεθέαση, να ανυπομονούν για τα νέα επεισόδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα