Μουσικό Κουτί: Η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου θυμάται την πρώτη μελωδία που άκουσε από τον πατέρα της στο πιάνο

Μουσικό Κουτί: Η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου θυμάται την πρώτη μελωδία που άκουσε από τον πατέρα της στο πιάνο
Η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου, Αλεξάνδρα glomex

Νοσταλγία, συγκίνηση και άγνωστες ιστορίες για τη ζωή του Θάνου Μικρούτσικου, ενός εκ των κορυφαίων συνθετών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής ξεδίπλωσε η παρέα της μουσικής εκπομπής "Μουσικό Κουτί" το βράδυ της Τετάρτης.

Στον Θάνο Μικρούτσικο, τον εκρηκτικό και πολύπλευρο συνθέτη και διανοούμενο είναι αφιερωμένο το “Μουσικό Κουτί της Τετάρτης (30/11), με τους Κώστα Θωμαΐδη, Μίλτο Πασχαλίδη, Παυλίνα Βουλγαράκη και την κόρη του Αλεξάνδρα Μικρούτσικου να μοιράζονται με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη αλλά και το τηλεοπτικό κοινό γνωστές και άγνωστες ιστορίες της ζωής και της καριέρας του.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κλήθηκαν να θυμηθούν οι καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ποια ήταν η πρώτη φορά που άκουσαν τραγούδι του, με την αρχή να κάνει η κόρη του και να περιγράφει ένα διαφορετικό πρόσωπο του κορυφαίου συνθέτη.

“Θυμάμαι μουσική συνέχεια στο σπίτι, από τη στιγμή που ξυπνούσε μέχρι που έπεφτε για ύπνο, στο σπίτι ακούγαμε μουσική. Έπαζε πάρα πολλά κομμάτια αλλά νομίζω ότι μέσα μου έχει γραφτεί βαθειά το τραγούδι ‘Οι εφτά νάνοι‘. Τον θυμάμαι να παίζει, να δοκιμάζει καινούργιους τρόπους… γενικά έπαιζε και μελετούσε όλη μέρα”, ανέφερε η κόρη του.

Θάνος Μικρούτσικος – Οι 7 Νάνοι στο S/S Cyrenia

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα