Μπάμπης Στόκας: Η “λάθος” συνεργασία με τον Ρουβά και ο λόγος που διαλύθηκαν οι “Πυξ Λαξ”

Μπάμπης Στόκας: Η “λάθος” συνεργασία με τον Ρουβά και ο λόγος που διαλύθηκαν οι “Πυξ Λαξ”
Μπάμπης Στόκας glomex

Για το κεφάλαιο "Πυξ Λαξ" στη ζωή του, τους λόγους που απαοφάσισαν να σταματήσουν αλλά και για τις συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες μίλησε ο Μπάμπης Στόκας στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ.

Τον Μπάμπη Στόκα υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/01) στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις στιγμές επιτυχίας αλλά και αποτυχίας που είχε στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο κεφάλαιο των “Πυξ Λαξ” αλλά και στο τέλος του γνωστού συγκροτήματος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, με τον οποίο βρέθηκαν στις “μάχες” που έκαναν τότε οι γειτονιές τους και ταίριαξαν από μικροί, καθώς αυτό που τους ένωνε ήταν η ίδια αγωνία για τη μουσική, ενώ μιλώντας για τους “Πυξ Λαξ” ο Μπάμπης Στόκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση να μπει ένα τέλος στο συγκρότημα το 2003.

“Αγαπούσαμε πάρα πολύ αυτή τη μπάντα γιατί μας έδωσε πάρα πολλά πράγματα, αλλά παρατηρήσαμε ότι κάποιες Παρασκευές που παίζαμε ο κόσμος ήταν πιο ‘κάτω’. Θεωρήσαμε ότι μάλλον αρχίζουν να μας βαριούνται λιγάκι. Και εμείς όμως είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε γιατί παίζαμε πάρα πολύ. Θυμάμαι ότι έπαιζα 300 μέρες τον χρόνο. Και αποφασίσαμε και πολύ καλά κάναμε να σταματήσουμε αυτή τη μπάντα. Ήταν ιδέα όλων μας. Κάναμε τη μεγάλη περιοδεία το 2004 και ουσιαστικά αυτό ήταν το τέλος”, δήλωσε ο Μπάμπης Στόκας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση, σχολιάζοντας ωστόσο πως η συνεργασία του με τον διάσημο ποπ σταρ, ήταν “μία λάθος στιγμή, ένα λάθος, για πολλούς λόγους“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα