Beverly Hills 90210: Σήμερα η μεγάλη επιστροφή της θρυλικής σειράς

Beverly Hills 90210: Σήμερα η μεγάλη επιστροφή της θρυλικής σειράς
Μπέρβερλι Χιλς AP

Έφτασε η μέρα που όλοι οι... κάποτε έφηβοι περίμεναν. Η επιστροφή του revival της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέρβερλι Χιλς" με έξι νέα επεισόδια είναι γεγονός!

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία ενός από τα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς. Το “Beverly Hills 90210”, ή όπως το μάθαμε και το αγαπήσαμε επί το ελληνικότερον “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” επιστρέφει ως μίνι σειρά στις τηλεοπτικές μας (και όχι μόνο οθόνες) με νέες ιστορίες αλλά τους ίδιους χαρακτήρες και πρωταγωνιστές, σήμερα.

Το κανάλι του Fox για να ικανοποιήσει την ανυπομονησία των φαν, κυκλοφόρησε την Τρίτη στη δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάζει τους τίτλους αρχής. Εκεί βλέπουμε όλους τους παλιούς και αγαπημένους μας πρωταγωνιστές της ιστορικής σειράς στα 40-φεύγα τους, πέραν όμως του Λουκ Πέρι, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα για το “σίκουελ” της σειράς.

Οι Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling και Ian Ziering είναι οι πρωταγωνιστές των έξι επεισοδίων που θα προβληθούν από το Fox. Φυσικά, το μουσικό θέμα των τίτλων αρχής παραμένει το ίδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα