My Style Rocks: Άφωνη η Καραβάτου με τον Κουδουνάρη – “Είναι κάπως έξαλλος σήμερα”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέλιος Κουδουνάρης
Ο Στέλιος Κουδουνάρης Caption/Youtube

Η εμφάνιση της Δήμητρας Μπ. που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να την χαρακτηρίζει “όαση”. Η ‘άβολη’ στιχομυθία του με την Καραβάτου.

Με θέμα τα “Ανοιξιάτικα Πλεκτά” οι παίκτριες του My Style Rocks κλήθηκαν και σήμερα, Τετάρτη (20/3), να φέρουν καλόγουστα look και να εντυπωσιάσουν τους κριτές, μετά και το χτεσινό επεισόδιο, όπου οι άσσοι έπεσαν ‘βροχή’.

Η Δήμητρα Μπ. ήταν από τις διαγωνιζόμενες που τα κατάφερε, και μάλιστα με τρομερή επιτυχία, αφού απέσπασε “4αρι” από τον πιο αυστηρό κριτή, Στέλιο Κουδουνάρη.

“Γενικά μου αρέσει αυτή η εικόνα, γιατί είναι μία εικόνα που μπορεί κάθε γυναίκα να κάνει την άνοιξη, να είναι πολύ ωραία ντυμένη, να φοράει ωραία χρώματα και να πάει σε πάρα πολλές περιστάσεις ένα απόγευμα και να γυρίσει κάποιος να την κοιτάξει. Είσαι πάρα πολύ ωραία σήμερα” ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την κριτική του ο κ. Κουδουνάρης, βαθμολογώντας την παίκτρια με 4.

“Στάσου μισό λεπτό, γιατί θα χρειαστώ εγώ λίγο χρόνο τώρα” είπε εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καραβάτου, καθώς έμεινε άφωνη με τη συγκεκριμένη βαθμολογία. Η ίδια ζήτησε από τον διάσημο σχεδιαστή μόδας να της ξαναδείξει το πινακάκι του, με τον κ. Κουδουνάρη να αρνείται. “Απορείς. Γιατί απορείς;” τη ρώτησε.

“Γιατί είχα συνηθίσει τους άσσους τόσο καιρό” απάντησε με τη σειρά της, με τον κριτή να τη διορθώνει, επισημαίνοντας πως “είχες συνηθίσει πιο κακές εμφανίσεις τόσο καιρό, όχι τους άσσους”.

Είναι κάπως έξαλλος ο κύριος Κουδουνάρης σήμερα.. Σε βλέπω, η ενέργειά σου δηλαδή, νομίζω σπάει και την οθόνη των τηλεθεατών που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή”, συνέχισε η κ. Καραβάτου.

“Πάρα πολύ.. Έχω ανάγκη να βλέπω ωραίες εικόνες, εύπεπτες, να έχουν δημιουργικότητα και να μπορεί μία γυναίκα να πάρει ένα παράδειγμα από αυτή την εκπομπή και να ντυθεί με ό,τι έχει μες τη ντουλάπα της και να βγει έξω να πιει έναν καφέ και να γυρίσει όλη η καφετέρια να την κοιτάξει. Εγώ αυτό το έχω ανάγκη και ειδικά φέτος που δεν το έχω εισπράξει σχεδόν από κανένα look, μία τέτοια εικόνα για μένα είναι όασητόνισε καταλήγοντας ο κ. Κουδουνάρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα