My Style Rocks: Άγριος καβγάς Σελένης και Νικόλ – Αποχώρησε από το γύρισμα η Όλγα

My Style Rocks: Άγριος καβγάς Σελένης και Νικόλ – Αποχώρησε από το γύρισμα η Όλγα

Η Σελένη "αρπάχτηκε" από ένα σχόλιο της Νικόλ στο My Style Rocks, με τις δύο παίκτριες να ανταλλάζουν άσχημους χαρακτηρισμούς. Η Όλγα έφυγε για άλλη μια φορά από τη θέση της, αλλά δεν επέστρεψε.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης (06/06) στον ΣΚΑΪ με ένα νέο επεισόδιο, χωρίς να λείπουν ούτε αυτή τη φορά οι εντάσεις από το πλατό.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης κλήθηκαν για ακόμη μια φορά να αξιολογήσουν τις στυλιστικές επιλογές των διαγωνιζόμενων.

Στο επίκεντρο των καβγάδων βρέθηκε η Σελένη και η Νικόλ, με αφορμή ένα σχόλιο της δεύτερης η οποία είπε πως η ίδια και η Όλγα είναι οι μόνες παίκτριες που από την αρχή του διαγωνισμού, δεν έχουν χάσει ούτε ένα επεισόδιο.

Ακολούθησε μία πρωτοφανής ένταση ανάμεσα στις δύο παίκτριες με άσχημους χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, η Σελένη θεώρησε ότι το σχόλιο της Νικόλ τη “φωτογράφιζε” και ζήτησε τα ρέστα, όχι με τον πιο ευγενικό τρόπο.

Η Νικόλ εξήγησε στη Σελένη ότι δεν το είπε για εκείνη αλλά για την Όλγα και για τη δική της προσπάθεια.

Η Νικόλ αποκάλεσε “κομπλεξική” τη Σελένη, προκαλώντας την έκρηξή της, ενώ ανέφερε πως η συμπαίκτριά της την είχε αποκαλέσει “τρελή” νωρίτερα.

Στο μεταξύ, η Όλγα, η οποία έχει φύγει αρκετές φορές από το πλατό το τελευταίο διάστημα, λόγω αδιαθεσίας, αποχώρησε για άλλη μια φορά από τη θέση της.

Ωστόσο, στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως η παίκτρια αποχώρησε οριστικά από το γύρισμα στο συγκεκριμένο επεισόδιο και δεν θα επέστρεφε, αλλά είχε δώσει βαθμολογία για όλα τα κορίτσια.

Στο τέλος του επεισοδίου, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη νικήτρια της ημέρας, με την Emilia Vodos να βγαίνει πρώτη, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα