My Style Rocks: Απασφάλισε ο Σκουλός – “Περπατάς σαν βαρύμαγκας, βαθμολογείς με εμπάθεια”

My Style Rocks: Απασφάλισε ο Σκουλός – “Περπατάς σαν βαρύμαγκας, βαθμολογείς με εμπάθεια”
Δημήτρης Σκουλός glomex

Χρώματα, μουσικές, εμφανίσεις για σόου και ιδιαίτερα σκληρά σχόλια από τους κριτές στο πλατό του My Style Rocks στο Gala αφιερωμένο στη Eurovision.

Gala με άρωμα Eurovision στο My Style Rocks το απόγευμα της Παρασκευής (12/05) και οι διαγωνιζόμενες του show μόδας του ΣΚΑΙ εμφανίστηκαν στο πλατό και κλήθηκαν να ενσαρκώσουν μία τραγουδίστρια της Eurovision, η οποία εκπροσωπεί μία συγκεκριμένη χώρα.

Οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους, γέμισαν το πλατό με χρώματα και εμφανίσεις για σόου, ωστόσο δεν τα κατάφεραν όλες τόσο καλά και οι κριτές ήταν αμείλικτοι.

Συνεχίζοντας το σερί των κακών εμφανίσεων και των χαμηλών βαθμολογιών από τις συμπαίκτριές της, οι οποίες συνεχώς αναφέρουν ότι δεν βλέπουν κανένα styling στις εμφανίσεις της, η Μέλντα εκπροσώπησε τη Ρωσία, όμως οι βαθμολογίες και τα σχόλια που δέχθηκε “πάγωσε” το κατά τα άλλα εορταστικό κλίμα.

Η εμφάνισή της συγκέντρωσε χαμηλές βαθμολογίες από τις συμπαίκτριές της, όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν η ίδια βρέθηκε μπροστά στους κριτές με τον Δημήτρη Σκουλό να προχωράει σε μία ιδιαίτερα σκληρή κριτική, αφού της είπε πως περπατάει σαν βαρύμαγκας και βαθμολογεί με εμπάθεια χωρίς να δικαιολογεί τους βαθμούς της.

“Μην παρεξηγηθείς, απλά θέλω να προσέξεις πολύ καλά αυτά που θα σου πω. Βάζεις 1 και 2 στις συμπαίκτριές σου μην έχοντας γνώσεις στυλιστικές. Φαίνεται από τα ντυσίματά σου. Δεν δικαιολογείς, δεν προτείνεις κάτι. Λες απλά ‘δεν μου αρέσει’ […] Αυτό δείχνει εμπάθεια και δεν είναι ωραίο. Περπατάς σαν βαρύμαγκας εδώ με ένα καταστροφικό φόρεμα. Είναι χάλια, πολύ κακή επιλογή, δεν είναι ωραίο και πάνω σου. Σε παιδικό πάρτι πας; Και βάζεις 1, 2 χωρίς να δικαιολογείς ποτέ. Και στιλιστικά δεν το πας καλά και δεν έχεις γνώμη και περπατάς έτσι και δεν παρουσιάζεις σωστά outfit, κινδυνεύεις να γίνεις η πιο βαρετή παίκτρια show μέχρι τώρα. Ξύπνα!”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα