My Style Rocks: Απούσα ξανά η Όλγα – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της στο παιχνίδι

My Style Rocks: Απούσα ξανά η Όλγα – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της στο παιχνίδι
My Style Rocks glomex

Εκτός My Style Rocks για ακόμη μια ημέρα η Όλγα Κοτλιδά λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον της παίκτριας στον διαγωνισμό.

Χωρίς την Όλγα Κοτλιδά ξεκίνησε το My Style Rocks της Παρασκευής (09/06) στον ΣΚΑΙ αφού μία μικρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει η διαγωνιζόμενη με την υγεία της την έχει κρατήσει μακριά από το παιχνίδι τις τελευταίες ημέρες.

Η παίκτρια, η οποία θεωρείται ένα από τα φαβορί του My Style Rocks απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από το πλατό της εκπομπής, κάτι που όπως φαίνεται μπορεί να έχει επιπτώσεις στην πορεία της στο παιχνίδι, αν δεν επιστρέψει άμεσα.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής η Κατερίνα Καραβάτου έκανε γνωστό πως ο λόγος που κρατά την παίκτρια μακριά είναι πραγματικά σοβαρός και τόνισε πως “αυτό με στεναχωρεί πολύ γιατί όπως ξέρετε κάθε παίκτρια που λείπει, το έχουμε δηλώσει εδώ και καιρό στον διαγωνισμό, μηδενίζεται. Η Όλγα είναι μια πολύ ικανή και καλή παίκτρια και αλήθεια στεναχωριέμαι που αναγκάζεται να μην είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος. Έτσι θα είμαστε χωρίς την Όλγα και σήμερα, ελπίζω αυτό να μη συνεχιστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα”.

Η παρουσιάστρια υπογράμμισε επίσης πως η σημερινή είναι μία “πολύ σημαντική μέρα για τις παίκτριες γιατί βρισκόμαστε μία ημέρα πριν από το Gala, το οποίο θα καθορίσει με έναν τρόπο που δεν μπορώ να σας πω ακόμα, τον δρόμο των φιναλίστ και ίσως και της νικήτριας“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα