My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια των 2.500 ευρώ – Ποια παίκτρια αποχώρησε

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια των 2.500 ευρώ – Ποια παίκτρια αποχώρησε
My Style Rocks Glomex

Ακόμη ένα Gala του My Style Rocks ολοκληρώθηκε και μία διαγωνιζόμενη αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας, παίρνοντας 2.500 ευρώ. Ποια κοπέλα "έσωσαν" οι κριτές και ποια έφυγε.

Ως σύγχρονες γυναίκες με looks εμπνευσμένα από την Great Gatsby εποχή εμφανίστηκαν οι διαγωνιζόμενες του “My Style Rocks” στο 10o Gala του διαγωνισμού το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (11/04) στον ΣΚΑΙ.

Εμφανίσεις που παραπέμπουν στο 1920, γυναίκες χαρούμενες με ανάλαφρη διάθεση και φορέματα κεντημένα με πούλιες, χάντρες, στρας, ρούχα που έχουν σχεδιαστεί για να εξάπτουν τη φαντασία, μαλλιά κουρεμένα σε κοντά μπομπ με συγκρατημένα αλλά σέξι χτενίσματα, μακιγιάζ εκφραστικό, με κόκκινα χείλη, σκούρες σκιές, μαύρα φρύδια και χλωμό δέρμα, ήταν το στυλ της συγκεκριμένης εποχής.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης αντίκρισαν ιδιαίτερα outfits. Μερικά από αυτά ήταν επιτυχημένα, ενώ άλλα δεν ήταν εντός concept…

My Style Rocks: Ποια παίκτρια είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Την καλύτερη εμφάνιση, η οποία την οδήγησε στο να αναδειχθεί νικήτρια της εβδομάδας, την είχε η Σελένη Φωτιάδη, η οποία επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι μετά από την απουσία της για αρκετό διάστημα.

Η Σελένη κέρδισε 2.5000 ευρώ και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, αναφέροντας: “Είναι πολύτιμο, γιατί εγώ θέλω να εκφράζομαι και να δείχνω κομμάτια αληθινά. Και όταν εκθέτεις τόσο πολύ τα δικά σου κομμάτια, υπάρχει τεράστιος φόβος για το τι θα γίνει. Οπότε αυτό είναι μια ανταμοιβή”.

Στην εμφάνισή της στην πασαρέλα, η Σελένη είχε για συνοδό της την φίλη της Κασσάνδρα, ενώ το concept της ήταν ότι πηγαίνουν να ψυχαγωγήσουν καλεσμένους σε πάρτι.

My Style Rocks: Οι υποψήφιες – Ποια σώθηκε, ποια αποχώρησε

Τις πιο αδύναμες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, είχαν η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η Πόπη Παγούδη και η Ευτυχία Γάντα.

Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να σώσουν μία από τις παίκτριες, με την Σελένη να έχει δύο ψήφους.

Η Ειρήνη, τελικά, ήταν η παίκτρια που σώθηκε, με τις άλλες δύο να πηγαίνουν μπροστά στους κριτές.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξαν να κρατήσουν στον διαγωνισμό την Ευτυχία – έναντι του Δημήτρη Σκουλού – με την Πόπη να είναι η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το “My Style Rocks”.

Λόγω Πάσχα, το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα (17/04) στις 17.00.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα