My Style Rocks: Εκτός η Ευδοκία Τσαγκλή – Η Καραβάτου ανακοίνωσε πως τραυματίστηκε στα Τέμπη

My Style Rocks: Εκτός η Ευδοκία Τσαγκλή – Η Καραβάτου ανακοίνωσε πως τραυματίστηκε στα Τέμπη

Δύο βδομάδες μπροστά είναι τα γυρίσματα του My Style Rocks, έτσι στο σημερινό επεισόδιο η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε την απουσία της Ευδοκίας Τσαγκλή, αναφέροντας πως επέβαινε στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Με μία ηχηρή απουσία και μία ανατροπή ξεκίνησε ο νέος κύκλος των εμφανίσεων του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ, με αναφορά στην τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, στην αρχή του επεισοδίου της Παρασκευής (17/03), η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως η Ευδοκία Τσαγκλή δεν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας, καθώς επέβαινε στην επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη και είναι τραυματισμένη.

Η Ευδοκία Τσαγκλή δεν είναι εδώ μαζί μας σήμερα, γιατί ήταν επιβάτης στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Τραυματίστηκε. Ήταν τυχερή, βεβαίως, μέσα στην ατυχία της, αυτή τη στιγμή αναρρώνει. Είμαστε όλοι δίπλα της, κοντά της, της στέλνουμε τις ευχές μας και όλη μας την αγάπη. Όποτε θελήσει η ίδια και μπορέσει θα είναι ξανά μαζί μας”, είπε η Καραβάτου στην αρχή της εκπομπής.

Προφανώς τα γυρίσματα του My Style Rocks βρίσκονται τουλάχιστον δύο βδομάδες μπροστά, καθώς η μοιραία σύγκρουση σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, ενώ σήμερα έχουμε 17 Μαρτίου.

Λόγω του τραυματισμού και της απουσίας της Ευδοκίας, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως επιστρέφει στον διαγωνισμό η Βασιλική, η οποία είχε αποχωρήσει.

“Γι’ αυτό τον λόγο, τη θέση της στο παιχνίδι παίρνει η κοπέλα που αποχώρησε τελευταία από το My Style Rocks, δηλαδή η Βασιλική Λιγνού. Καλωσόρισες, εύχομαι με αυτή τη νέα σου είσοδο να είναι όλα πολύ διαφορετικά για σένα και να είναι μια καινούργια αρχή”, συνέχισε η Καραβάτου.

Νωρίτερα, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως από την εκπομπή λείπει και η Σελένη Φωτιάδη, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος υγείας.

Νέα παίκτρια στο My Style Rocks

Την ίδια στιγμή, στο ριάλιτι μόδας μπήκε μια νέα παίκτρια, η Ειρήνη Καζάκη.

Ηλικία: 23 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Η Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία μόλις 4 ετών ξεκίνησε ενόργανη γυμναστική. Έχει λάβει αμέτρητες διακρίσεις κυρίως στο άλμα και τη δοκό με πολλές πρωτιές στην Ελλάδα. Η ενασχόλησή της με τον Πρωταθλητισμό την ωρίμασε πολύ με αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ πειθαρχημένο παιδί και τώρα μια πολύ πειθαρχημένη γυναίκα.

Σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στην περίοδο της καραντίνας, μη μπορώντας να βρει το τέλειο lip gloss δημιούργησε το δικό της στην κουζίνα της μητέρας της! Τώρα είναι επιχειρηματίας και έχει τη δική της εταιρεία καλλυντικών.

Λατρεύει τη μόδα από μικρή, χαρακτηρίζει το δικό της στυλ ως glam, εκκεντρικό, σέξι και αντισυμβατικό. Όταν της αρέσει ένα ρούχο, δεν τη νοιάζει η τιμή.

Για τις συμπαίκτριές της λέει πως δεν τις βλέπει ανταγωνιστικά εφόσον καμία δεν είναι κοντά σε εκείνη στυλιστικά!

Της αρέσουν οι ακριβείς τοποθετήσεις του Στέλιου Κουδουνάρη, η φρέσκια άποψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η καλλιτεχνική φύση του Δημήτρη Σκουλού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα