My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης – “Με κοροϊδεύεις μες στα μούτρα μου”

My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης – “Με κοροϊδεύεις μες στα μούτρα μου”

Ξεσπά στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης, σχετικά με τη βοήθεια που παίρνουν τα κορίτσια. Η χθεσινή αποχώρηση και οι αλλαγές που ανακοίνωσε η Καραβάτου.

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks του ΣΚΑΙ, μετά από το χθεσινό υπέρλαμπρο Gala που είχε ως θέμα το στιλ των 80’s.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλουν να δουν τις διαγωνιζόμενες να βάζουν τα δυνατά τους και να τους εντυπωσιάζουν με τις ενδιαφέρουσες προτάσεις τους.

Φαίνεται πως στο επεισόδιο της Τετάρτης (03/05), κάποιες από τις παίκτριες θα τα καταφέρουν, αφού, όπως βλέπουμε στο trailer, θα ακουστούν κάποια όμορφα σχόλια από τις κριτές.

Ωστόσο, το θέμα της βοήθειας από πρόσωπα εκτός παιχνιδιού θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων, με την Χριστιάννα να λέει: Δεν έχω πάρει ποτέ βοήθεια στυλιστική”.

Από το σημερινό επεισόδιο δεν θα λείψουν και οι εντάσεις, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να ξεσπά και να λέει απευθυνόμενος σε διαγωνιζόμενη: Εγώ, πάντως, το να με κοροϊδεύεις μες στα μούτρα μου, δεν το ανέχομαι. Και βάζω εγώ τελεία σε αυτό”.

My Style Rocks: Δείτε το trailer της Τετάρτης (03/05)

My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε

Στο χθεσινό επεισόδιο, νικήτρια αναδείχθηκε η Αναστασία Σαμαρά, ενώ μία παίκτρια αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, οι τρεις κριτές έπρεπε να πάρουν μία σημαντική απόφαση για το αν θα έδιωχναν από το παιχνίδι την Ειρήνη Καζάκη που βρισκόταν στον διαγωνισμό ή την Ειρήνη Παπαβασιλείου που απουσίαζε.

Οι ίδιοι αποφάσισαν να φύγει από το My Style Rocks η Ειρήνη Παπαβασιλείου.

Η ανακοίνωση της Καραβάτου για τον τελικό

Νωρίτερα, χθες, η Κατερίνα Καραβάτου είχε προχωρήσει σε μια ανακοίνωση για τον τελικό που πλησιάζει, αλλά και τις απουσίες των κοριτσιών.

“Πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς και να σας πω ότι γνωρίζετε ήδη ότι φτάνουμε προς το τέλος του διαγωνισμού. Σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός και αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια που έχετε στενεύουν και ότι οι απαιτήσεις των κριτών θα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερες. Θα ήθελα να παρακαλέσω και να πω ότι θα ήθελα να παίξουμε δίκαια, όσο πιο δίκαια γίνεται από εδώ και πέρα.

Επίσης να σας ενημερώσω ότι από εδώ και πέρα καμία απουσία δεν θα είναι δικαιολογημένη. Όποιο κορίτσι λείπει θα παίρνει μηδενική βαθμολογία στο τέλος της ημέρας, αυτή θα προσμετράτε στο Gala και αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτό γίνεται γιατί το ξέρουμε πολύ καλά, εσείς το ξέρετε καλύτερα πόση δουλειά ρίχνετε για να μπορέσετε να φέρετε τόσα διαφορετικά look κάθε μέρα εδώ και τόσο καιρό σε αυτό τον διαγωνισμό. Σας σέβεται λοιπόν ο διαγωνισμός με αυτό τον τρόπο, κρατήστε το και πάμε γερά οδεύοντας προς την τελική ευθεία”, είπε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα