My Style Rocks – Gala: Φτερά και πούπουλα με τη Νικολέττα Ράλλη

My Style Rocks – Gala: Φτερά και πούπουλα με τη Νικολέττα Ράλλη

Το Gala της Παρασκευής έχει ως θέμα "Wings & Feathers", ενώ στην καρέκλα του 4ου κριτή θα κάτσει η εντυπωσιακή Νικολέττα Ράλλη.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά show πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο Gala της Παρασκευής του My Style Rocks, αφού τα κορίτσια θα πρέπει να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν στο πλαίσιο του θέματος “Wings & Feathers”,

Φτερά και πούπουλα θα στολίσουν και θα απογειώσουν τα outfit τους, σε μια ρομαντική και άκρως θηλυκή ατμόσφαιρα, που θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τους “Άγγελους” της Victoria’s Secret.

Ο 4ος κριτής-έκπληξη που επισκέπτεται το πλατό του My Style Rocks κάθε Παρασκευή βράδυ στο Gala, θα είναι η Νικολέττα Ράλλη, η οποία θα κάνει πασαρέλα με μία ιδιαίτερη εμφάνιση και θα σχολιάσει τις εμφανίσεις των κοριτσιών.

Η κριτική επιτροπή με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρη Αργυρόπουλο, θα είναι αυστηρή για άλλη μια φορά, ενώ οι τρεις τους θα πρέπει να ξεχωρίσουν την πιο stylish εμφάνιση και το κορίτσι που θα φύγει με 2500 ευρώ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται στην παρέα του My Style Rocks την Έλενα Τσαγκρινού που με τα τραγούδια της απογειώνει τη διάθεση όλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα