My Style Rocks: Η fetish εμφάνιση τάραξε την Καραβάτου – Η ερώτηση Σκουλού για το sex shop

My Style Rocks: Η fetish εμφάνιση τάραξε την Καραβάτου – Η ερώτηση Σκουλού για το sex shop
My Style Rocks glomex

"Φωτιά" στο πλατό του My Style Rocks έβαλε η εμφάνιση της Όλγας στο επεισόδιο της Παρασκευής (05/05) και όσο και αν η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε άφωνη, οι κριτές είχαν αντίθετη άποψη.

Ο χωρισμός γίνεται πηγή έμπνευσης για τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks το οποίο επέστρεψε το απόγευα της Παρασκευής (05/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτριες του show μόδας κλήθηκαν να παρουσιάσουν look με θέμα “μόλις χώρισα” και η καθεμία άφησε τη φαντασία της ελεύθερη παρουσιάζοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και ευφάνταστα concept.

Η Όλγα Κοτλιδά έκανε μια ultra sexy εμφάνιση, αφού στο concept που παρουσίασε στις συμπαίκτριές της, “πήγαινε” σε fetish party για να εκδικηθεί τον πρώην της και να του θυμίσει πως δεν πρέπει να τη ζηλεύει. Αν και η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου φορώντας ένα κιμονό και ψηλοτάκουνες μπότες, όταν έβγαλε το πανωφόρι της αποκαλύφθηκε από μένα ένα κορμάκι που άφηνε λίγα στη φαντασία, το οποίο συνδύασε με ψηλές κάλτσες.

Η Κατερίνα Καραβάτου “τα έχασε” και έμεινε άφωνη, ενώ όταν η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο Δημήτρης Σκουλός ρώτησε την παίκτρια αν το συγκεκριμένο ρούχο είναι αγορασμένο από sex shop.

Τα σχόλια όμως που δέχθηκε από τους κριτές δεν χαροποίησαν καθόλου την παίκτρια του My Style Rocks, η οποία υπερασπίστηκε το ντύσιμό της, υποστηρίζοντας πως από τις κριτικές που γίνονται φαίνεται πως οι κριτές αναζητούν την κομψότητα και κάποια look δεν πρέπει να είναι απαραίτητα κομψά για να είναι ωραία.

“Έχω μπερδευτεί με τις κριτικές γιατί βλέπω ότι είναι σαν να αναζητάμε σε κάθε look την κομψότητα και εγώ τουλάχιστον ο τρόπος που αντιμετωπίζω τις εμφανίσεις μου δεν είναι η κομψότητα”, δήλωσε η παίκτρια με τους κριτές να της απαντάνε πως έχει “χαθεί στις λέξεις”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα