My Style Rocks: Η Παπαγεωργίου “ξεσκέπασε” παίκτρια – “Έχεις φτιάξει κάτι δικό σου και οι συμπαίκτριές σου το ‘χουν ‘φάει'”

My Style Rocks: Η Παπαγεωργίου “ξεσκέπασε” παίκτρια – “Έχεις φτιάξει κάτι δικό σου και οι συμπαίκτριές σου το ‘χουν ‘φάει'”
Ηλιάνα Παπαγεωργίου glomex

Στον "τοίχο" έστησε παίκτρια του My Style Rocks η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις αμφιβολίες της τόσο για τις επιχειρήσεις που διαφημίζει ότι έχει όσο και για την επιλογή των ρούχων της.

Γεμάτο στιλ και πρωτότυπα concepts ήταν το My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το απόγευμα της Τετάρτης (19/04), με τις διαγωνιζόμενες να ρίχνονται για ακόμη μια φορά στη “μάχη” για την καλύτερη εμφάνιση.

Οι κριτές έκριναν τις στιλιστικές επιλογές των παικτριών, ωστόσο όταν η Ειρήνη βρέθηκε μπροστά στην επιτροπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έμεινε μόνο στο ντύσιμο αλλά σχολίασε και τη γενικότερη παρουσία της παίκτριας, εκφράζοντας τις αμφιβολίες της.

Με σένα που έχεις έρθει εδώ και έχεις τόση χαρά και χιούμορ και είσαι έτσι ακαταλαβίστικη απέναντι στις συμπαίκτριές σου... η Ειρήνη καταλαβαίνει. Εγώ την έχω καταλάβει από την αρχή όταν ήρθε. Συννενοηθήκαμε. Έχεις φτιάξει και ένα δικό σου format στο οποίο απαγορεύεται οι συμπαίκτριές σου να σε ρωτάνε κάποια πράγματα, για σένα επιτρέπεται να κάνεις ερωτήσεις. Έχεις φτιάξει κάτι δικό σου και από εκεί απέναντι οι συμπαίκτριές σου το ‘χουν ‘φάει’ όλο. Δεν αντιδράει καμία, δεν σου απαντάει καμία, δεν ξέρουν πώς να σε διαχειριστούν. Είναι καταπληκτικό. Δηλαδή, όταν έρχεσαι εδώ μπροστά είναι το αγαπημένο μου σημείο του show. Σε βρίσκω υπέροχη“, είπε αρχικά η κριτής του παιχνιδιού ενώ σχολίασε πως παρ’ όλο που η παίκτρια διαφημίζει ότι έχει δική της επιχείρηση καλλυντικών δεν έχει εμφανιστεί καμία φορά στο παιχνίδι έχοντας χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα της.

Όταν η παίκτρια δικαιολογήθηκε απαντώντας στα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το μοντέλο υποστήριξε όλο νόημα πως η παίκτρια έχει μελετήσει πολύ My Style Rocks, λέγοντας πως είναι “η πιο διαβασμένη παίκτρια” που θα περίμενε να δει.

My Style Rocks: Δείτε τον διάλογό τους

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα