My style Rocks: Το μήνυμα του σταθμού για την σύζυγο του 46χρονου που δολοφονήθηκε στη Βούλα

My style Rocks: Το μήνυμα του σταθμού για την σύζυγο του 46χρονου που δολοφονήθηκε στη Βούλα

Το μοντέλο που έχασε το σύζυγό της ο οποίος εκτελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βούλα θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει - Το μήνυμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Το γύρο του διαδικτύου, κάνει από χθες , η είδηση της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές της Αυστραλίας για εμπόριο ναρκωτικών. Ο επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείτο στον τομέα των εταιρειών security, όπως έγινε γνωστό ήταν παντρεμένος με γνωστό μοντέλο που συμμετέχει στο reality του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

Στο επεισόδιο του show που προβλήθηκε σήμερα, μια μέρα μετά τη δολοφονία, το συγκεκριμένο μοντέλο συμμετείχε κανονικά, ωστόσο με μήνυμα που περνούσε συνεχώς στο πάνω μέρος της οθόνης ο τηλεοπτικός σταθμός -προς αποφυγή παρεξηγήσεων- διευκρίνιζε πως το επεισόδιο έχει γυριστεί εδώ και δύο εβδομάδες. “Τα γυρίσματα του σημερινού επεισοδίου πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες” έγραφε χαρακτηριστικά.

Τα επεισόδια έχουν μαγνητοσκοπηθεί μέχρι και το βραδινό «Gala» που θα προβληθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Το συγκεκριμένο επεισόδιο που θα έχει ως θεματολογία τους σταρ του Σινεμά θα είναι και το τελευταίο του ριάλιτι μόδας στο οποίο οι τηλεθεατές θα δουν το μοντέλο να συμμετέχει, καθώς η αποχώρησή της θεωρείται δεδομένη από την παραγωγή μετά το τραγικό συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα