My Style Rocks: “Ντροπή σε όλες σας” – Αποχώρησαν έξαλλοι Κουδουνάρης και Σκουλός

My Style Rocks: “Ντροπή σε όλες σας” – Αποχώρησαν έξαλλοι Κουδουνάρης και Σκουλός
My Style Rocks glomex

Την έντονη αντίδραση των κριτών στο My Style Rocks προκάλεσε η εμφάνιση της Χριστιάννας. Αποχώρησαν ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός

Με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις επέστρεψε το My Style Rocks το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι παίκτρες κλήθηκαν για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσουν τους κριτές αλλά και τις συμπαίκτριές τους με τα look τους, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Συγκεκριμένα, την έντονη αντίδραση των κριτών προκάλεσε η εμφάνιση της Χριστιάννας, καθώς η νεαρή διαγωνιζόμενη τους απογοήτευσε με το outfit που επέλεξε για το concept “πάω με τον μπαμπά για φαγητό στην Ανδρίτσαινα”… Ειδικότερα η Χριστιάννα επέλεξε ένα ασημένιο παντελόνι, ασημένια ψηλοτάκουνα, ροζ μπλούζα, λευκό σακκάκι και μια μικρή μπλε τσάντα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός θεώρησαν τελείως άκυρο το look και μάλιστα ζήτησαν εξηγήσεις από τις συμπαίκτριές της για τις βαθμολογίες που της έδωσαν για το look.

Ντροπή σας σε όλες. Και σε σένα που είσαι εδώ μπροστά και μας κοροϊδεύεις. Πιστεύεις ότι εμείς έχουμε χρόνο να ακούμε αυτές τις βλακείες; Πες μου αλήθεια τώρα. Έρχεσαι μετά από τόσα επεισόδια έτσι και μας ειρωνεύεσαι; Για ποιον λόγο; Και σου βάλανε και όλες 2; Μας τρολάρετε όλες μαζί”, είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

“Εγώ φεύγω, πάω να πιώ έναν καφέ και όταν τελειώσει το θέατρο του παραλόγου, πείτε μου να έρθω”, είπε στην συνέχεια και αποχώρησε από το πλατό του My Style Rocks.

Στη συνέχεια την εμφάνιση της παίκτριας κλήθηκε να σχολιάσει ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος συμφώνησε με τον γνωστό σχεδιαστή.

“Προσωπικά σε εμένα τα κορίτσια δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να με ρωτάνε γιατί βάζω αυτόν τον βαθμό. Θα εξηγώ, γιατί είναι η δουλειά μου, θα πρέπει να εξηγώ πώς να βελτιώσετε το look. Αυτό είναι τρολάρισμα, δεν μπορούν να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται ή είναι τυφλές; Προσβάλλει εμάς, φτάνει, έλεος”, τόνισε, ο Δημήτρης Σκουλός και αποχώρησε και αυτός με την σειρά του από το πλατό.

Ως αποτέλεσμα, στο τραπέζι των κριτών έμεινε μόνη της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία προσπάθησε να εξηγήσει το point of view των συναδέλφων της σε πιο ήρεμους τόνους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα