My Style Rocks: Παίκτρια δεν γνώριζε ότι απαγορεύονται οι γάμοι ομοφύλων στην Ελλάδα και ο Κουδουνάρης “έσκασε”

My Style Rocks: Παίκτρια δεν γνώριζε ότι απαγορεύονται οι γάμοι ομοφύλων στην Ελλάδα και ο Κουδουνάρης “έσκασε”
Στέλιος Κουδουνάρης glomex

Κουμπάρα σε γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα "πήγαινε" παίκτρια του My Style Rocks στο επεισόδιο της Πέμπτης (27/04), ωστόσο πιάστηκε αδιάβαστη και προκάλεσε την αυστηρή αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη.

Με… κουμπάρες και νονές γέμισε η πασαρέλα του My Style Rocks στο επεισόδιο της Πέμπτης (27/04), καθώς οι παίκτριες του show μόδας του ΣΚΑΙ κλήθηκαν να παρουσιάσουν εμφανίσεις προτείνοντας πώς πρέπει να ντυθεί μια κουμπάρα σε έναν γάμο ή μία νονά σε μία βάφτιση.

Οι κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιος Κουδουνάρης έλαβαν θέσεις για ακόμη μια φορά και έχοντας πια υψηλές προσδοκίες για τα look που φέρνουν στο πλατό και τα concept που παρουσιάζουν οι διαγωνιζόμενες, ο σχεδιαστής μόδας “εξερράγη” όταν εμφανίστηκε μπροστά του η Χριστιάννα.

Ο λόγος ήταν το ότι η παίκτρια παρουσίασε ένα concept στο οποίο υποτίθεται πως ήταν κουμπάρα ενός ομόφυλου ζευγαριού σε έναν γάμο που θα λάμβανε χώρα στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, στη χώρα μας οι γάμοι των ομοφυλοφίλων απαγορεύονται, ενώ επιτρέπεται μόνο το σύμφωνο συμβίωσης.

Η άγνοια της παίκτριας για το αν επιτρέπονται ή όχι οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών προκάλεσε την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη, ο οποίος ζήτησε από τις παίκτριες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με τα concept που παρουσιάζουν καθώς υπάρχει κίνδυνος παραπληροφόρησης.

“Εγώ θα ‘σκάσω’ γιατί συζητάμε και κάνουμε στην πλάκα ένα θέμα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό. Εάν φέρνεις ένα concept με γάμο ομόφυλων ζευγαριών οφείλεις να ξέρεις αν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, διότι ο γάμος είναι κάτι το ιερό είτε το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο ή είτε είναι ομόφυλο. Στην Ελλάδα δεν επιτρέπονται οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών, επιτρέπεται μόνο το σύμφωνο συμβίωσης. Οπότε τέτοια υποθετικά concept, καλό είναι να τα μελετάτε, να μην περνάμε λάθος μηνύματα στον κόσμο του στα σπίτια του και να γίνεται παραπληροφόρηση. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Γενιές ολόκληρες έχουν κάνει αγώνες για τα δικαιώματα αυτά, και δεν μπορούμε να αφήνουμε ανακρίβειες σε τηλεοπτική εκπομπή που τη βλέπει τόσος κόσμος”, είπε ο σχεδιαστής και προχώρησε στην κριτική της εμφάνισης της παίκτριας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα