My Style Rocks: Παίκτρια έκανε χορογραφία στο πλατό και τους άφησε όλους άφωνους

Διαβάζεται σε 2'
MSR
My Style Rocks glomex

Με έναν διαφορετικό τρόπο από ότι έχουμε συνηθίσει παρουσίασε το outfit της η Παντελίνα Αντωνίου στο My Style Rocks και αποθεώθηκε από κριτές και συμπαίκτριες.

Με αρκετό στιλ, παράπονα για τις βαθμολογίες αλλά και πολύ χορό επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (21/11) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το My Style Rocks.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε τους τηλεθεατές σε ένα ακόμα επεισόδιο του show μόδας όπου οι fashionistas με εντυπωσιακές εμφανίσεις θέλουν να αποδείξουν ότι κατέχουν το στυλ που θα τις κάνει να ξεχωρίσουν.

Αν κάποια ξεχώρισε όμως σήμερα, αυτή ήταν η Παντελίνα Αντωνίου, η οποία για το σημερινό της concept ήταν χορεύτρια σε νυχτερινό μαγαζί στην Κύπρο. Και αυτό έκανε.

Η παίκτρια εμφανίστηκε στην πασαρέλα με μία εντυπωσιακή χορογραφία και μάγεψε τους πάντες στο πλατό.

Η πασαρέλα – χορογραφία της Παντελίνας:

Εντυπωσιασμένος από το θέαμα, ο Στέλιος Κουδουνάρης έμεινε άφωνος και δήλωσε πως δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια από πάνω της.

“Στον χορό είσαι νούμερο ένα. Είσαι καταπληκτική, η κίνησή σου είναι μαγική και πρέπει ό,τι κάνεις στη ζωή σου να βάζεις και τον χορό μέσα. Είναι μεγάλο ατού, είσαι πολύ ταλαντούχα. Δεν θα συζητούσαμε για αυτό το λουκ αν δεν χόρευες σήμερα, θα λέγαμε ‘δεν μας αρέσει, γεια σου’. Ο χορός μας κάνει να θέλουμε να μιλήσουμε για τα ρούχα σου σήμερα. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου, όλο ήταν πολύ ωραίο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής.

Η παίκτρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της καθώς όπως είπε ο χώρος του χορού είναι σκληρός καθώς πολλές κοπέλες απορρίπτονται για πολλούς λόγους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ίδια έχει “φάει πολλές πόρτες” λόγω του ύψους της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα