My Style Rocks: “Παναγία μου σταματήστε!”, φώναξε η Παπαγεωργίου – Αποχώρησε κλαίγοντας η Σελένη

My Style Rocks: “Παναγία μου σταματήστε!”, φώναξε η Παπαγεωργίου – Αποχώρησε κλαίγοντας η Σελένη
My Style Rocks glomex

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Gala του My Style Rocks με τον διάλογο της Αναστασίας και τη Σελένης να βγαίνει εκτός ελέγχου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να τις επαναφέρει στην τάξη.

Εκκεντρικές εμφανίσεις, ευφάνταστα concept αλλά και αρκετή ένταση είχε το Gala του My Style Rocks που επέστρεψε για ακόμη μια εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με κεντρικό θέμα αυτή τη φορά τη δεκαετία του ’80.

Disco, ποπ, έγχρωμη TV, περιοδικά μόδας, σινεμά, είναι οι κύριες πηγές του στιλ για τη γυναίκα εκείνης της εποχής που νιώθει την ανάγκη να αγγίξει την υπερβολή προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθηση της.

Όλα αυτά κλήθηκαν να παρουσιάσουν και να αποτυπώσουν στις στιλιστικές τους επιλογές οι διαγωνιζόμενες του show μόδας.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμο σημείο και κάθε βαθμολογία, κριτών και παικτριών να έχει τη δική της βαρύτητα, οι παίκτριες περπάτησαν στην πασαρέλα του My Style Rocks, ωστόσο πέρα από τους όγκους και τα εντυπωσιακά μαλλιά και μακιγιάζ δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και η ένταση.

Αφορμή αποτέλεσε η εμφάνιση της Αναστασίας και ο ιδιαίτερα χαμηλός βαθμός της Ειρήνης, με την τελευταία να μην καταλαβαίνει απόλυτα, όπως είπε το concept και να μην εντοπίζει στην εμφάνισή της 80’s στοιχεία.

Στο σημείο αυτό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρενέβη ρωτώντας την παίκτρια αν η ίδια γνωρίζει καλά τη δεκαετία του ’80 για να κρίνει δίκαια τις συμπαίκτριές της, ενώ με “2” βαθμολόγησε την εμφάνιση της Αναστασίας και η Σελένη, η τοποθέτηση της οποίας ήταν και αυτή που έφερε αντιδράσεις.

“Συγγνώμη που εγώ δεν θα ανακαλέσω στη μνήμη μου την ακαδημαϊκότητα των 80’s για να μπορέσω να σου πω τι δεν μου αρέσει, γιατί απ’ ότι φαίνεται έτσι πρέπει να κρίνουμε εδώ […] Βλέπω ότι περνάμε από ψιλό κόσκινο τις βαθμολογίες και είναι περίεργο που συμβαίνει τώρα”, είπε η Σελένη, κάνοντας λόγο για αυστηρότητα, “κρισάρα” και κριτική όσον αφορά τις βαθμολογίες και τη δικαιολόγηση, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των κριτών.

Η Αναστασία βρέθηκε μπροστά στους κριτές αποσπώντας υψηλές βαθμολογίες, κάτι που την έκανε να αισθανθεί δικαιωμένη, αφού όπως είπε πολλές συμπαίκτριές της και συγκεκριμένα η Σελένη, την κάνουν να αισθάνεται άσχημα, επειδή η ίδια μιλάει με πολλές λεπτομέρειες για τη μόδα και παρουσιάζει σύνθετα concept. Ο διάλογός των δύο παικτριών βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να τις επαναφέρει στην τάξη ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα