My Style Rocks: “Πλάνταξε” στο κλάμα η Ίριδα – Την δίκασαν οι παίκτριες, την αποθέωσαν οι κριτές

My Style Rocks: “Πλάνταξε” στο κλάμα η Ίριδα – Την δίκασαν οι παίκτριες, την αποθέωσαν οι κριτές

Δεν σταμάτησε να κλαίει η Ίριδα Παπουτσή στο My Style Rocks της Τετάρτης. Το σχόλιο της Ειρήνης Καζάκη που την πείραξε και το "μπράβο" των κριτών για τη στάση της.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (24/05) στον ΣΚΑΪ με ένα νέο επεισόδιο από το οποίο δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά και τα κλάματα.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης κλήθηκαν για ακόμη μια φορά να αξιολογήσουν τις στυλιστικές επιλογές των διαγωνιζόμενων.

Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά της Ίριδας Παπουτσή, η παίκτρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, ενώ όταν βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Καράβατου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Δεν είναι κάτι! Αλλά ξεκίνησε λίγο έτσι και πάει… έτσι. Προσπαθώ να το σταματήσω. Δεν μπορώ να μιλήσω επειδή είμαι έτσι. Δεν μπορώ να εκφραστώ, δεν μπορώ να μιλήσω, υπάρχει μέσα μου μια άρνηση για να εκφραστώ. Αυτό”, είπε και περιέγραψε το concept της.

Η Ίριδα ξέσπασε ξανά, λίγα λεπτά αργότερα, όταν η Ειρήνη Καζάκη ξεκίνησε να σχολιάζει την εμφάνισή της, λέγοντάς της πως το στυλ της μοιάζει με της Νικόλ Δεσποτοπούλου. Η παίκτρια ανέφερε πως δεν της άρεσε αυτή η παρατήρηση, γιατί πολλές γυναίκες έχουν παρόμοιο στυλ.

Στη συνέχεια, η Ίριδα πήγε μπροστά στους κριτές και λόγω της πίεσης, έβαλε ξανά τα κλάματα, εξηγώντας στους κριτές πως θυμώνει με τον εαυτό της που δεν έχει χρόνο να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα.

“Στεναχωριέμαι. Αλλά πραγματικά, πες ένα μπράβο στον εαυτό σου. Είσαι ένα κορίτσι που κυνηγάς τις ευκαιρίες. Δουλεύεις το βράδυ, είσαι εδώ. Έχεις πιάσει τη ζωή από τα μαλλιά. Σίγουρα δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Ένα κορίτσι που πρέπει να δουλέψει και ταυτόχρονα θέλει να είναι εδώ, γιατί να μην το κάνει; Καλά έκανες και ήρθες. Οι εικόνες σου είναι αξιοπρεπέστατες. Αφού η συνθήκη είναι αυτή, να δεις τη θετική πλευρά” της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, καθησυχάζοντάς την.

Στο ίδιο κλίμα, ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε: “Έρχεσαι εδώ με ό,τι προσπάθεια και υπερπροσπάθεια κάνεις. Δεν διάλεξες την εύκολη λύση, που διάλεξαν κάποια κορίτσια πίσω σου, που βρίσκονται εδώ σήμερα. Κι αυτό είναι προς τιμήν σου και έχεις τον απεριόριστο σεβασμό μου. Μπράβο σου για αυτό που είσαι, που διαλέγεις πάντα τη δύσκολη, αλλά τη σωστή οδό”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα