My Style Rocks: “Πλήρωσε” τις ίντριγκες και αποχώρησε οριστικά

My Style Rocks: “Πλήρωσε” τις ίντριγκες και αποχώρησε οριστικά
My Style Rocks skai tv

Ποια διαγωνιζόμενη "έσωσαν" οι κριτές και ποια αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Λίγα 24ωρα πριν από τον Τελικό του My Style Rocks, η πρώτη παίκτρια του… Μαραθωνίου αποχωρήσεων, φεύγει οριστικά από το ριάλιτι μόδας.

Μέλντα και Ειρήνη στάθηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής, αφού ήταν εκείνες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες για τα outfits που επέλεξαν να παρουσιάσουν.

Λίγο νωρίτερα, οι διαγωνιζόμενες επέλεξαν να «σώσουν» την Ίριδα, η οποία ήταν η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Στο τελευταίο gala αποφασίσαμε να μείνετε και οι δύο και να σας πάλι εδώ, σαν να μην πέρασε μια μέρα στυλιστικά. Είναι κρίμα σε αυτό το σημείο του τελικού να έχουμε ένα έτοιμο σύνολο μπροστά μας από βιτρίνα», σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ειρήνη, εάν ήσουν λίγο πιο ανοιχτή και δεν έβλεπες το θέμα τόσο αντιδραστικά, θα μπορούσες να έχεις εξέλιξη. Αρκεί εσύ η ίδια να το θελήσεις. Για σένα, Μέλντα, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει αν έχεις προσωπικό στυλ και έχεις πέσει πολλές φορές στην παγίδα των έτοιμων ερωτήσεων», είπε από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Είστε τόσο ίδιες και τόσο διαφορετικές ταυτόχρονα. Όταν πάει κάτι στραβά, καταλαβαίνετε μόνο αυτά που εσείς θέλετε να καταλάβετε, κρύβεστε πίσω από τις λέξεις», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Αμέσως μετά, οι κριτές ανακοίνωσαν ότι η Μέλντα είναι εκείνη που θα πρέπει να αποχωρήσει από το My Style Rocks.

My Style Rocks: Η στιγμή της αποχώρησης

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα