My Style Rocks: Σπάραξε το πλατό με την ιστορία της Όλγας – “Είμαι έναν χρόνο με μια βαλίτσα”

My Style Rocks: Σπάραξε το πλατό με την ιστορία της Όλγας – “Είμαι έναν χρόνο με μια βαλίτσα”
My Style Rocks skai tv

Η ιστορία της Όλγας συγκίνησε το πλατό του My Style Rocks. Ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε να αγκαλιάσει την παίκτρια.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ με ένα νέο επεισόδιο. Οι κριτές αξιολόγησαν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων, οι οποίες βρίσκονται στα “μαχαίρια”.

Στο σημερινό concept της Eurovision, οι παίκτριες έδειξαν τις στυλιστικές τους δυνατότητες ενώπιον της κριτικής επιτροπής, φορώντας outifts εμπνευσμένα από τον μουσικό διαγωνισμό.

Η Όλγα στάθηκε μπροστά στους τρεις κριτές και, ακούγοντας τα αρνητικά σχόλια από τον Δημήτρη Σκουλό, δε μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της.

«Εγώ καμιά φορά στεναχωριέμαι παραπάνω, γιατί εδώ βγαίνει μπροστά η δουλειά μου», είπε η παίκτρια και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Δημήτρης Σκουλός την αγκάλιασε και της ζήτησε να είναι πιο ανθεκτική απέναντι στην κριτική, διότι ο χώρος της μόδας είναι σκληρός.

«Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι έναν χρόνο. Κάνω αυτή τη δουλειά ως freelancer έναν χρόνο μόνη μου. Και ξέρετε πώς κατέβηκα; Με μία βαλίτσα», απάντησε η Όλγα, κλαίγοντας με λυγμούς.

«Δεν σπάω τόσο εύκολα και η πορεία μου στο show το έχει δείξει. Συγκινούμαι αλλά δεν στεναχωριέμαι. Δεν θέλω ο κόσμος της μόδας να με βλέπει και να λέει: ωχ. Αν χρειαστεί, θα τους πείσω», συνέχισε η Όλγα.

My Style Rocks: Παρακάτω το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα