My Style Rocks: Ξανά στο στόχαστρο η Μέλντα για μηδενική προσπάθεια – “Βροχή” οι άσσοι

My Style Rocks: Ξανά στο στόχαστρο η Μέλντα για μηδενική προσπάθεια – “Βροχή” οι άσσοι
My Style Rocks glomex

Κανένα styling δεν βλέπουν οι παίκτριες του My Style Rocks στις εμφανίσεις της Μέλντα με την παίκτρια να ξαφνιάζεται και να αντιδρά για τις χαμηλές βαθμολογίες που δέχεται.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης (09/05) με ένα νέο επεισόδιο και τις διαγωνιζόμενες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και φυσικά να αποσπάσουν υψηλές βαθμολογίες.

Αυτό προσπαθεί να κάνει και η νέα παίκτρια του show μόδας, Μέλντα Σαΐνη, μάλλον όμως δεν φαίνεται να το καταφέρνει, καθώς όσο και αν εκείνη επιμένει πως φέρνει στο πλατό εμφανίσεις που έχουν styling οι συμπαίκτριές της δεν το βλέπουν, δίνοντας της ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες, ειδικά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Στο σημερινό επεισόδιο, η παίκτρια επέλεξε να εμφανιστεί φορώντας ένα κοστούμι, με την Emilia να σχολιάζει πως θα έπρεπε να κάνει κάτι παραπάνω ενώ η Όλγα βλέποντας την παίκτρια να δυσανασχετεί με τα σχόλια των υπολοίπων, δήλωσε πως της κάνει εντύπωση που ξαφνιάζεται.

Η Μέλντα τότε δήλωσε πως κατανοεί ότι οι συμπαίκτριες βρίσκονται εντός του διαγωνισμού τους τελευταίους 3 μήνες, έχοντας κάνει την προσπάθειά τους και έχοντας δημιουργήσει τις παρέες τους, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι κάνουν “πηγαδάκια” και βαθμολογούν παρόμοια λουκ με τα δικά της με πιο υψηλές βαθμολογίες.

Η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει στο πλατό του My Style Rocks, με την Emilia να δηλώνει ειρωνικά πως έφτασαν στους τρεις μήνες για να απολογηθούν στη Μέλντα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα