My Style Rocks: “Ξέχασα να σας δείξω το σουτιέν μου” – Άφωνοι οι κριτές

My Style Rocks: “Ξέχασα να σας δείξω το σουτιέν μου” – Άφωνοι οι κριτές
My Style Rocks Glomex

Γέλια, εντάσεις, κλάματα και παρεξηγήσεις θα κυριαρχήσουν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Η εμφάνιση της Emilia Vodos και η απάντηση του Στέλιου Κουδουνάρη.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας (08/05) το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, με τις παίκτριες να είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εκπλήξουν τους κριτές με την φαντασία τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλουν να δουν τις διαγωνιζόμενες να πηγαίνουν το στιλ τους ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργούν ενδιαφέρουσες προτάσεις, που έχουν κάτι να “πουν”.

Από τη σημερινή εκπομπή δεν θα λείψουν οι εντάσεις, με τις παίκτριες να είναι έτοιμες να παρεξηγηθούν, αφού φαίνεται πως δεν έχουμε πια άλλη υπομονή για καβγάδες και αψιμαχίες. Επιπλέον, ορισμένες δεν θα αντέξουν την πίεση του παιχνιδιού, και θα βάλουν τα κλάματα.

Ωστόσο, θα έχουμε και αστείες στιγμές. Έχω βάλει κάτι επίτηδες να φανεί, αλλά ξέχασα να το ανοίξω. Ορίστε”, λέει στους κριτές η Emilia Vodos, ανοίγοντας το πουκάμισό της. “Εννοείς το σουτιέν σου”, απαντά ο Στέλιος Κουδουνάρης και οι κριτές ξεσπούν σε γέλια.

Ποιες θα καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και ποιες θα απογοητεύσουν με τις στιλιστικές επιλογές τους;

My Style Rocks: Δείτε το trailer της Δευτέρας (08/05)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα