My Style Rocks: Ξέσπασε ο Κουδουνάρης – “Ό,τι χειρότερο έχει περάσει φέτος, είσαι απαράδεκτη”

My Style Rocks: Ξέσπασε ο Κουδουνάρης – “Ό,τι χειρότερο έχει περάσει φέτος, είσαι απαράδεκτη”
My Style Rocks Glomex

Η εμφάνιση της Χριστιάννας στο My Style Rocks εξόργισε τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος ξέσπασε εναντίον της, κάνοντας λόγο για αποκριάτικα ρούχα.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (19/05) στον ΣΚΑΙ με ένα νέο επεισόδιο, ωστόσο, τα outfits που έφεραν στο πλατό οι περισσότερες διαγωνιζόμενες, απογοήτευσαν τους κριτές.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός αξιολόγησαν με αυστηρότητα τις επιλογές των κοριτσιών, με το λουκ της Χριστιάννας να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Είμαι γραμματέας σήμερα, σε πρακτορείο μοντέλων. Και κλείνουμε για διακοπές το καλοκαίρι. Οπότε θα πάμε όλοι μαζί για ένα κοκτέιλ. Είμαι σε καλοκαιρινό πάρτι ανέφερε η παίκτρια όταν ήρθε η σειρά της να παρουσιάσει το ντύσιμό της.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε ένα ατύχημα στα παρασκήνια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φορέσει ένα άλλο ρούχο, το οποίο προοριζόταν για κάποια άλλη φορά, με ένα εντελώς διαφορετικό styling.

Κανονικά ήταν να έρθω με κάτι άλλο. Σκίστηκε και αναγκάστηκα να βάλω αυτό το φόρεμα. Ήθελα να το πάω στην μοδίστρα να μου το φτιάξει λίγο και ήθελα να το φέρω με άλλο λουκ, κάποια άλλη μέρα. Τελευταία στιγμή προσπάθησα με ό,τι είχα να φτιάξω κάτι” εξομολογήθηκε η Χριστιάννα.

“Το πρόβλημα είναι το styling, το concept… Πώς τα συνδύασες όλα αυτά; Έχω πάθει σοκ” είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ προσπάθησε να προτείνει κάποιες αλλαγές στην παίκτρια, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τη διακόπτει και να λέει στο γνωστό μοντέλο: Πραγματικά το συζητάς;”.

Έπειτα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας πήρε τον λόγο και ξέσπασε εναντίον της παίκτριας:Εδώ δεν είναι makeover, είναι διαγωνισμός μόδας. Δεν έπρεπε να εμφανιστείς με αυτό το λουκ, είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει σε αυτό το παιχνίδι. Τέσσερις μήνες και συζητάμε και γελάμε και κάνουμε πλάκα; Είσαι απαράδεκτη, είσαι το κορίτσι που έχει σωθεί τις περισσότερες φορές, που έχεις μία εξέλιξη και σήμερα έρχεσαι μπροστά μας σαν να είσαι η βαφτιστήρα της Νικόλ. Είναι σαν αποκριάτικο αυτό το πράγμα, πραγματικά. Να σου αλλάξουμε, τι να σου αλλάξουμε Χριστιάννα μου; Μονο σε αποκριάτικο πάρτι θα μπορούσες να πας έτσι και δεν ξέρω και τι θα είχες ντυθεί“.

“Είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το φετινό My Style Rocks” επανέλαβε ο Στέλιος Κουδουνάρης και κατέληξε: “Πραγματικά λυπάμαι που μιλάω έτσι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα