My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα με τη σκληρή κριτική – “Δεν είσαι για πουθενά! Ντροπή!”

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα με τη σκληρή κριτική – “Δεν είσαι για πουθενά! Ντροπή!”
Κλάμα στο My Style Rocks

Η σκληρή αρνητική κριτική που δέχθηκε για την όχι και τόσο πετυχημένη εμφάνισή της, οδήγησε την παίχτρια του ριάλιτι μόδας να ξεσπάσει σε κλάματα και λυγμούς.

Φέτος τα νεύρα και τα κλάματα είναι μάλλον… στυλ! Στο My Style Rocks οι καυγάδες, οι τσακωμοί, οι εντάσεις και τα κλάματα είναι στην ημερήσια διάταξη συμπληρώνοντας τα looks που παρουσιάζουν οι διαγωνιζόμενες. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ούτε η Δανάη Ντανάκα, αφού ήταν μάλλον η σειρά της να τα “ακούσει” από τους κριτές.

Το look που παρουσίασε ομολογουμένως δεν ήταν και κάτι αξιομνημόνευτο, πόσο μάλλον μάλλον που δεν ταίριαζε και ιδιαίτερα με το concept που σκέφτηκε για να το δικαιολογήσει: Ότι είναι καλεσμένη να παρακολουθήσει μία ροκ συναυλία από τις θέσεις των VIP.

Η όμορφη κοπέλα άκουσε τις αρχικές παρατηρήσεις των συμπαιχτριών και των κριτών με ψυχραιμία, μέχρι τη στιγμή που η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου για μία ακόμη φορά. ΄

Την ώρα που μίλαγε ο Στέλιος Κουδουνάρης επειδή δύο άλλες παίκτριες σχολίαζαν στο backgroung όσα έβλεπαν και άκουγαν. Ο σχεδιαστής από εκεί και πέρα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, ξεσπώντας στη διαγωνιζόμενη: “Έτσι δεν πας σε καμία συναυλία! Δεν είσαι ωραία για συναυλία! Να πας αλλού! Ο κόσμος που σας βλέπει από το σπίτι έχει απαιτήσεις”.

Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα και ξέσπασε σε λυγμούς, με το Δημήτρη Αργυγόπουλο να δίνει τη χαριστική βολή: “Επειδή πίσω μιλάτε συνέχεια, επειδή εδώ συνεχώς αντιμετωπίζετε εμάς σαν να μην έχουμε δίκιο, δεν είναι σωστό. Ούτε ροκ είσαι, για πουθενά δεν είσαι! Καθρέφτη είδες; Είναι ντροπή!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα