My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μαγγίρα, οι δύο αποχωρήσεις και η νικήτρια

My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μαγγίρα, οι δύο αποχωρήσεις και η νικήτρια

Το Gala της Κυριακής ήταν αφιερωμένο στην ελληνική παράδοση και, φυσικά, δεν έλειψαν οι ίντριγκες, οι παρεξηγήσεις και οι τσακωμοί. Ποιες κοπέλες έφυγαν από το ριάλιτι μόδας και ποια κέρδισε 2500 ευρώ;

Στο Gala της Κυριακής τα κορίτσια του My Style Rocks είχαν ως θέμα την “ελληνική παράδοση”, έτσι, έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με παραδοσιακές εμφανίσεις και εμπνευσμένες από την ιστορία της Ελλάδας.

Για άλλη μια φορά, βέβαια, από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι ίντριγκες, οι παρεξηγήσεις και οι τσακωμοί, ενώ στην αρχή του Gala η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση μια παίκτριας, λέγοντας τα εξής:

“Πριν ξεκινήσουμε με το διαγωνιστικό μας μέρος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Νατάσα Βελιανίτη, δεν θα συνεχίσει στη παρέα του My Style Rocks. Εμείς πραγματικά της ευχόμαστε τα καλύτερα”.

Αργότερα, όμως, ιδιαίτερη ένταση υπήρξε ανάμεσα στη Νίνα Παπαϊωάννου και στην Ιωάννα Σιαμπάνη, όταν η τελευταία ειρωνεύτηκε την Παπαϊωάννου και απάντησε με πολύ περίεργο τρόπο στα σχόλιά της.

Τότε, η Μπέτυ Μαγίρρα ξέσπασε και πήρε το μέρος της Παπαϊωάννου, χαρακτηρίζοντας “αγενή” την Σιαμπάνη. Της είπε ότι μιλά ειρωνικά και ότι φαίνεται πως έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους ή ότι δεν δέχεται την κριτική.

Είπε, συγκεκριμένα: “Ιωάννα γίνεσαι αγενής. Δεν το καταλαβαίνεις; Είναι ειρωνική η στάση σου. Έχεις κάποιο θέμα, δεν φαίνεται να έχεις καλή διάθεση. Βγάζεις μια εικόνα προς τα έξω και δεν είναι ωραία”.

Η παίκτρια, μάλιστα, δεν δίστασε να πετάξει μπηχτές και σχετικά με την ηλικία της συμπαίκτριας της. Ωστόσο, στο τέλος του Gala για άλλη μια φορά είχαμε την παίκτρια που κέρδισε τα 2500 ευρώ και εκείνη που αποχώρησε.

H παίκτρια που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο αυτή τη εβδομάδα ήταν η Φωτεινή Τράκα, ενώ τα τρία κορίτσια που βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ρόζα Κεντάλα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και η Κόνυ.

Η παίκτρια που αποχώρησε εν τέλει από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ ήταν η Κόνυ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα