My Styles Rocks: Αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό και ξέσπασε σε κλάματα – Οι 5 φιναλίστ

My Styles Rocks: Αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό και ξέσπασε σε κλάματα – Οι 5 φιναλίστ
My Style Rocks Glomex

Μία από τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, αφού αποχώρησε στον Ημιτελικό. Ποια βγήκε νικήτρια της ημέρας. Ποιες παίκτριες θα δούμε στον τελικό.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/06) ο ημιτελικός του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ με την πασαρέλα των πέντε πρώην παικτριών μπροστά από την κριτική επιτροπή.

Χθες η Νικόλ Δεσποτοπούλου παρουσίασε το δικό της styling πάνω στη Ρέινα Βενέτη με το βαθμολογικό αποτέλεσμα να είναι χαμηλότερο από αυτό που περίμενε.

Σήμερα η Σελένη Φωτιάδη παρουσίασε την Ευτυχία Γαντά και η Αναστασία Σαμαρά την Τζένη Γεωργιάδου, την 3η φιναλίστ από την τέταρτη σεζόν του My Style Rocks.

Η Όλγα Κοτλιδά επανέφερε στην πασαρέλα την Ειρήνη Παπαβασιλείου, ενώ η Emilia Vodos επιμελήθηκε το look της Χαράς Βογδοπούλου.

Τέλος, η Χριστιάννα Κατσιέρη προσκάλεσε στο πλατό την Ίριδα Παπουτσή αμέσως μετά την αποχώρησή της, για να ζήσει κι εκείνη τον ημιτελικό.

Οι τρεις κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός, βαθμολόγησαν με αυστηρότητα τις ενδυματολογικές εμφανίσεις που επιμελήθηκαν οι παίκτριες.

My Style Rocks: Η νικήτρια της ημέρας

Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Όλγα Κοτλιδά, καθώς ήταν η παίκτρια συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον ημιτελικό.

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Στο τελευταίο μέρος, η οικοδέσποινα Κατερίνα Καραβάτου έθεσε την Χριστιάννα Κατσιέρη, την Νικόλ Δεσποτοπούλου και την Σελένη Φωτιάδη στη διάθεση της κριτικής επιτροπής, καθώς ήταν οι παίκτριες με τις χαμηλότερες βαθμολογίες.

Αυτή τη φορά, λόγω ημιτελικού, οι παίκτριες δεν μπορούσαν να σώσουν κάποια από τις διαγωνιζόμενες, οπότε οι κριτές αποφάσισαν κατευθείαν ποια θα αποχωρούσε.

“Ήταν μεγάλο ταξίδι και για τις τρεις σας. Είστε εδώ από την πρώτη μέρα, με πολύ κόπο. Πολύ άξιες και οι τρεις. Είναι σαν να είστε και οι τρεις στον τελικό. Δυστυχώς, πρέπει κάποια να φύγει. Είναι η πιο δύσκολη αποχώρηση όλης της σεζόν, ίσως και η πιο άδικη, γαιτί μας χωρίζει ένα επεισόδιο από τον τελικό” είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι η παίκτρια που αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Η Χριστιάννα ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο, σημείωσε πως είναι δάκρυα χαράς, καθώς αισθάνεται ανακούφιση. Ευχαρίστησε την παραγωγή, τους κριτές και την παρουσιάστρια, ενώ αποχαιρέτησε με αγκαλιές όλες τις συμπαίκτριές της.

Επικράτησε συγκίνηση στο πλατό, ενώ βούρκωσε ακόμη και η Κατερίνα Καραβάτου.

My Style Rocks: Την Πέμπτη ο μεγάλος τελικός

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/06) στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού My Style ocks, με την νικήτρια να κερδίζει 30.000 ευρώ.

Οι πέντε φιναλίστ είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Σελένη Φωτιάδη, Emilia Vodos, Αναστασία Σαμαρά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα